Meistershof

Laat je verrassen door de prachtige omgeving

 • Website development
 • Zoek & Boek oplossing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Integratie taalmodule
Naar de website

Meistershof

Laat je verrassen door de prachtige omgeving

Meistershof is een verrassend mooie camping met 2 authentieke groepsaccommodaties gelegen op één van de mooiste plekken in Drenthe: de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Meistershof biedt nét dat beetje extra wat maakt dat een gast een fantastische vakantie beleeft. Als gastheer van Nationaal Park Dwingelderveld geven ze gratis een natuurexcursie, je kunt een ballonvaart maken vanaf de camping, de Meisterlijke Hof Tuinen bezoeken, het zijn zo maar een paar voorbeelden waarom gasten voor Meistershof kiezen.

TenZer en Meistershof werken inmiddels al een aantal jaar samen op gebied van online marketing. Zo hebben we een nieuwe website ontwikkelt waarbij het doel was meer bezoekers, maar vooral ook meer boekingen, te realiseren. In de volgende fase hebben we onze Online Boeken oplossingen geïntegreerd, zodat bezoekers snel en simpel kunnen zoeken en boeken. Als we kijken naar de cijfers, dan zijn we zeker geslaagd! Via de website komen veel meer bezoekers binnen en de het aantal boekingen via de website is enorm gestegen.

In 2020 is de volgende uitbreiding toegevoegd. Voor Meistershof hebben we een Boekingszuil mogen realiseren. Gasten kunnen nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week zelf geheel contactloos boeken op de Boekingszuil. 

site_screens_laptop
Homepage Desktop
site_screens_mobile
Homepage Mobile
site_screens_laptop
Overzichtpagina Desktop
site_screens_mobile
Overzichtpagina Mobile
site_screens_laptop
Accommodatiepagina Desktop
site_screens_mobile
Accommodatiepagina Mobile
site_screens_laptop
Groepsaccommodatie Desktop
site_screens_mobile
Groepsaccommodatie Mobile

Uitdagingen van het project

Meistershof heeft een grote diversiteit als het gaat om vakantie aanbod. Camperplaatsen, camperplaatsen met veranda (uniek!!), kampeerplaatsen, blokhutten en groepsaccommodaties. Niet alleen het aanbod is dus gevarieerd, maar ook de doelgroep. De uitdaging was dan ook om alle doelgroepen optimaal aan te spreken en te overtuigen.

Gelukkig is er werkelijk prachtig fotomateriaal van de eigenaresse, waardoor we de omgeving perfect kunnen tonen in grote fotosliders en fotoboeken op de website. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers snel een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden, in beeld en in tekst.

Een jaar later is de website uitgebreid met onze Zoek & Boek oplossing, een taalmodule en nog diverse kleine aanpassingen. Het was dan ook zeker van belang dat de website flexibel was van opzet.

more_about_designs_mobile

Highlights

 • Zoek & Boek gekoppeld aan Tommy
 • 100% responsive
 • Veel beeldmaterialen
 • Taalmodule
more_about_designs_tab

100% responsive

Ruim 40% van de bezoekers bezoekt de website op een smartphone. Dat vraagt om een website die perfect werkt op alle schermen. We hebben de informatie die op de website getoond wordt helemaal afgestemd op het kleinere scherm van de smartphone. Technieken die in apps gebruikt worden hebben we toegepast op de website om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te realiseren.

De Zoek & Boek oplossing van TenZer is 100% mobile-proof. Waar je ook bent, je kunt snel en eenvoudig zoeken en boeken binnen het aanbod. Ook handig: als je eenmaal hebt gezocht en een volgende pagina bekijkt, worden je voorkeuren onthouden. Stukje gebruiksgemak. Ook de arrangementen worden overzichtelijk getoond in een overzicht én in het resultatenoverzicht.

Google Result

Resultaten

waar we trots op zijn!

Kijken we naar de boekingen en vergelijken we de website zonder Zoek & Boek met de huidige website mét Zoek & Boek, dan zien we een stijging in het aantal boekingen van maar liefst 95%. De kwaliteit van de bezoekers is dan ook fors toegenomen. De behaalde resultaten in het kort:

 • 95% meer boekingen via de website
 • 114% meer boekingen via de smartphone
 • 40% meer Google bezoekers