Hét online marketing bureau

voor de recreatiebranche

Online marketing – ook wel internet marketing genoemd – is onmisbaar. De zoektocht naar een vakantie begint immers online. Van belang is dan ook dat je goed vindbaar bent, je de bezoeker informeert én dat de bezoeker doet wat jij wilt. Bijvoorbeeld contact opnemen, boeken of zich inschrijven voor een nieuwsbrief. TenZer kan je daarbij helpen.

TenZer is dé specialist op gebied van online marketing

Een goede online marketing strategie bestaat uit diverse elementen. Denk daarbij aan zoekmachine optimalisatie, online adverteren of een social media campagne. Van belang is om vooraf goed te kijken wat het doel is. Wil je bijvoorbeeld meer reserveringen, werken aan een hogere naamsbekendheid of alleen meer bezoekers op je website? Afhankelijk van het doel kunnen wij gaan kijken welke elementen daar het meest geschikt voor zijn en dus het hoogste rendement opleveren.

Wat kan TenZer voor je betekenen op gebied van online marketing

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Google Adwords
  • Social media campagnes
  • E-mailmarketing

Daarom kies je voor TenZer

TenZer is niet zomaar een online marketingbureau. Wij werken alleen maar voor recreatiebedrijven, waardoor we niet alleen heel veel weten over (online) marketing, maar ook exact wat er leeft en speelt in de recreatiebranche. Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de recreatiebranche, zowel voor als achter de schermen. Deze kennis zetten wij graag in om de doelen van onze klanten te behalen.

Meer informatie

Wil je een persoonlijk advies of meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.