Tommy Booking Support & TenZer

Wij werken graag samen

TenZer en Tommy Booking Support werken samen

De reserveringssoftware specialist Tommy Booking Support en TenZer werken al jaren met veel plezier samen. Onze kennis en expertise als het gaat om Tommy gaat dan ook net een stap verder en die zetten we graag in om onze klanten te helpen. Op deze pagina vertellen we meer over de mogelijkheden van onze samenwerking met Tommy Booking Support, maar ook wat we voor je kunnen betekenen om je te helpen en meer rendement te halen uit de software.

Haal meer uit je Tommy Booking Support account

De reserveringssoftware Tommy biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor recreatieondernemers en gasten. In de afgelopen jaren hebben wij diverse recreatiebedrijven geadviseerd op gebied van inrichting van accommodaties en locaties, inzetten van virtuele accommodaties, notificatie e-mails, et cetera. Wij helpen je graag om je account helemaal te optimaliseren. We noemen een paar voorbeelden van onze mogelijkheden:

1. Aankomst & vertrek notificaties

We kunnen de automatische e-mails volledig in je eigen huisstijl maken (kleurstellingen, logo, etc.). Maar wist je dat het mogelijk is om gasten voor een verhuurobject een andere e-mail te sturen dan gasten voor een kampeerplaats? Dat is handig wanneer de aankomsttijden bijvoorbeeld verschillen.

Zorg dat de vakantiepret voor gasten al begint voor ze zich melden op de receptie. Stuur je gasten een leuke aankomst mail waarin je ze een aantal dagen van te voren alvast van harte welkom heet. Maar na de vakantie contact houden met je gast is ook zeer belangrijk. Vraag hen bijvoorbeeld een review te schrijven online. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2. Advies inrichting (virtuele) accommodaties, locaties, arrangementen en prijsopbouw (kortingen)

Wil je advies over de inrichting van Tommy als het gaat om Accommodaties en Locaties, dan helpen we je graag. De indeling van de structuur kan veel invloed hebben op de vertoning in online boeken en dus ook op het aantal boekingen. Ook als het gaat om prijsstructuren, instellingen en virtuele accommodaties kunnen wij je helpen om meer rendement te halen uit je reserveringssoftware.

Wil je grip houden op je kampeerplaatsen die je inzet voor ACSI en andere kortingskaarten? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder met de juiste inrichting.

Wat kunnen we verder voor je betekenen…

 • Aanmaken en inregelen van nieuwe accommodaties, virtuele accommodaties en locaties
 • Advies omtrent arrangementen en/of flexibele arrangementen 
 • Hoe om te gaan met kortingen en welke mogelijkheden zijn er
 • Testen van de inrichting 
 • Optimaliseren van het rendement – zorg dat alle periodes goed boekbaar zijn
 • En nog veel meer

Omdat wij zelf dagelijks werken met Tommy Booking Support hebben wij veel kennis en kunde opgebouwd als het gaat om de reserveringssoftware. Deze kennis in combinatie met onze expertise op gebied van online marketing maakt dat we recreatieondernemers uitstekend kunnen adviseren en helpen.

Online boeken met Tommy

Tommy biedt een standaard boekingsmodule die je in je website kunt (laten) integreren. Deze module maakt het mogelijk om direct online te boeken. De integratie van de module is in beginsel zelf te doen wanneer je over de nodige technische kennis beschikt. Door diverse aanpassingen kun je de modules helemaal in je huisstijl tonen op je website en optimaliseren voor tablets en smartphones.

TenZer helpt gebruikers van Tommy, maar ook andere webdevelopers bij de integratie van de modules.  Onze kennis en jarenlange ervaring met de software zetten wij graag in om te helpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of loop je vast bij de integratie, neem dan contact met ons op.  

Online Boeken van TenZer mét Tommy: online boeken 2.0

Tommy Booking Support is gespecialiseerd in het ontwikkelen van reserveringssoftware. TenZer is gespecialiseerd in online oplossingen. Met onze kennis op gebied van online marketing en gebruiksvriendelijkheid hebben wij de TenZer Boekingsmanager ontwikkeld die naadloos is gekoppeld met de reserveringssoftware van Tommy Booking Support.

De TenZer Boekingsmanager wordt door ons ingezet voor te ontwikkelen van slimme Online Boeken oplossingen. De Online Boeken oplossing van TenZer gaat verder dan zoeken en boeken binnen het aanbod. Zo hebben we een slimme zoekbalk ontwikkeld, boeken op een interactieve plattegrond, arrangementenmodules en tonen we kortingen en arrangementen al in een vroeg stadium. Deze extra’s hebben in de afgelopen jaren aantoonbaar meer boekingen opgeleverd.

Bekijk de mogelijkheden

BoekingszuilEen Boekingszuil van TenZer mét Tommy

TenZer heeft een oplossing ontwikkeld voor een boekingszuil op basis van de reserveringssoftware van Tommy Booking Support. Een gast kan nu bij aankomst op de camping zoeken binnen het aanbod, een plaats uitzoeken op de interactieve plattegrond, betalen en direct doorrijden naar de plek.

Alles is gebaseerd op de Boekingsmanager van TenZer. Hierdoor is het mogelijk om online te zoeken en te boeken op de laptop, smartphone en nu dus ook op de Boekingszuil. Heb je al een boekingszuil? Dan is het ook mogelijk om onze Zoek & Boek oplossing te tonen op de zuil. Onze Zoek & Boek oplossing biedt meer mogelijkheden en is erg gebruiksvriendelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Lees meer over de mogelijkheden Bekijk de video

Tommy Booking Support biedt een goede oplossing voor de recreatiebranche

Tommy Booking Support is een online reserveringssysteem dat volledig in de Cloud werkt. Dat biedt vele voordelen aangezien je geen aparte server meer nodig hebt en mócht er onverhoopt iets met je pc gebeuren, dan staan alle gegevens gewoon veilig opgeslagen.

Tommy is meer dan alleen een reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. De reserveringssoftware beschikt over een planbord met uitgebreide mogelijkheden waardoor je op de receptie snel en eenvoudig al je boekingen kunt beheren. Daarnaast zijn er koppelingen voor touroperators, online platformen, leveranciers van slagbomen en meer.  

In het kort de mogelijkheden van Tommy Booking Support:

 • Planbord
 • Dashbord
 • Eenvoudige beheren en bewerken van je boekingen
 • Overzichten en rapportages
 • Koppelingen met touroperators
 • iCall koppelingen
 • Koppelingen met financiële pakketten
 • Koppelingen voor pinbetalingen en kassamogelijkheden
 • Koppelingen voor slagboom, pasjes en meer

Bezoek de website van Tommy Booking Support

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je graag een persoonlijk advies, neem dan direct contact op met John van Slooten via telefoonnummer 0341-751752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek al onze Online Boeken oplossingen

en ontvang ook meer boekingen en gasten!

tenzer_icon