Wij zijn TenZer

Ons doel? Meer bezoekers, meer boekingen

Wij zijn TenZer

Een team met enkel specialisten

John van Slooten en Mariëlle van Slooten zijn hét gezicht van TenZer. Samen met een team van specialisten zorgen wij dagelijks voor optimale service en kwaliteit. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij niet alleen denken vanuit de ondernemer, maar vooral ook de gast centraal zetten. Of wij nu een website ontwikkelen, een website optimaliseren of andere online marketing activiteiten uitvoeren, van belang is dat de potentiële gast reserveert of contact opneemt. Ons doel? Meer bezoekers, meer boekingen.

Ervaring binnen de branche

Wij hebben inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen de recreatiebranche. Als dochter en schoonzoon van recreatieondernemers weten wij als geen ander wat er leeft en speelt op een recreatiebedrijf. Deze ervaring, aangevuld met onze kennis op gebied van online marketing, gebruiken wij om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

“Een project is pas geslaagd als onze klant tevreden is“

Voor groot en klein

Wij werken voor grote en kleine recreatiebedrijven. Of je nu een 5-sterren camping exploiteert of een mini-camping met 10 plekken, een groepsaccommodatie of een vakantiepark, met onze kennis en expertise kunnen we iedereen helpen op gebied van (online) marketing.

Wij denken graag met je mee

Wij zijn open, eerlijk en transparant in onze communicatie en denken graag met je mee om een optimaal resultaat te behalen. Wil je graag een persoonlijk advies wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.