Online marketing

Van potentiële gast naar tevreden gast

Online marketing

Van potentiële gast naar tevreden gast

Een vakantie begint niet op de vakantiebestemming, maar thuis achter de laptop of met een tablet of smartphone in de hand. Hét moment voor de recreatieondernemer om goed zichtbaar te zijn met een website, banner, advertentie of complete campagne.

TenZer is gespecialiseerd in online marketing specifiek voor de recreatiebranche. Onze marketeers zijn dagelijks bezig met het verzorgen van diverse marketing activiteiten en hebben maar 1 doel: zorgen voor meer boekingen!

Wat kunnen we zoal voor je betekenen:

marketing social

Vergroot je naamsbekendheid op social media

Social media is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is niet alleen meer een kwestie van zien en gezien worden, maar ook een marketingtool met vele mogelijkheden. Daarbij is het vergroten van je naamsbekendheid met behulp van advertenties één van de belangrijkste doelen. Zien en gezien worden. Met een relatief laag budget kun je miljoenen consumenten bereiken en laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Klinkt ideaal toch? Laat ons je helpen met het opzetten en beheren van een geslaagde campagne.

marketing adwords

Google Ads, voor als je nú meer boekingen wilt

Wil je nú meer bezoekers en boekingen of werken aan het verhogen van je naamsbekendheid? Overweeg dan een Google Ads campagne. Toon een advertentie in de zoekresultaten van Google of een geanimeerde banner op websites van derden en laat zien wat je te bieden hebt!

Een Google Ads campagne biedt diverse voordelen. Zo kun je heel gericht je doelgroep benaderen, betaal je alleen voor de daadwerkelijke clicks naar je website en is alles volledig te meten. Zo kun je dus ook goed in de gaten houden wat een campagne kost én wat het oplevert. Wil je weten of een Google Ads campagne iets voor je is? Neem dan contact met ons op, we geven je graag een passend advies.

marketing nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief levert veel bezoekers en boekingen op

Het is een feit dat 94% van de Nederlanders is ingeschreven op een nieuwsbrief en 72% een aankoop doet na het lezen van de nieuwsbrief. Eigenlijk kun je er als recreatieondernemer al niet meer om heen. E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van de gehele online marketing mix geworden.

Maar wat is het geheim van een goede nieuwsbrief? In onze visie is zo’n nieuwsbrief niet te lang, bevat deze leuke, relevante en persoonlijke content en als klapper op de vuurpijl een onweerstaanbaar aanbod.

Met een goede e-mailmarketing campagne kun je meer bezoekers naar je website trekken, meer omzet genereren én onderhoud je de band met je gast. Dus waarom nog langer twijfelen, laat ons je helpen!

marketing optimalisatie

Een website optimaliseren voor de zoekmachines

De zoektocht naar een vakantiebestemming begint veelal bij Google. Het is dan ook van groot belang dat Google je website kan vinden en hoog in de zoekresultaten toont. Hoe hoger de website wordt getoond in de zoekresultaten, hoe groter de kans is dat een bezoeker je website bezoekt.

Er is echter 1 uitdaging: de concurrentie is erg groot. Er zijn bijvoorbeeld alleen al ruim 2.000 kampeerterreinen in Nederland.  Dus hoe versla je je concurrent? TenZer helpt je graag op de digitale snelweg.

marketing plan

Marketingplan met concreet advies voor de kansen en mogelijkheden

“Een marketingplan hebben wij niet nodig, want dat is alleen voor hele grote bedrijven”. Maar is dat wel zo? Wanneer heb je voor het laatst kritisch gekeken naar alle kansen en mogelijkheden in de markt, de trends en je positie ten opzichte van de concurrent? Deze punten komen onder andere aan bod in een marketingplan en zijn voor iedere ondernemer waardevol, groot én klein.

Laat TenZer je helpen bij je marketingstrategie. Waarom? Simpelweg: dat is onze specialiteit! Dagelijks zijn wij bezig met alle trends op het gebied van online marketing én recreatie. Daarbij kijken wij objectief naar wat de kansen en mogelijkheden zijn voor je recreatiebedrijf. En dat kan je heel veel opleveren! Meer boekingen, meer omzet, verandering van de doelgroep en rust in de organisatie om maar een paar voorbeelden te noemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

marketing sterren

Maak van je gasten je ambassadeurs met reviewmarketing

De beste promotie voor je bedrijf? Een tevreden gast! Een tevreden gast zorgt voor een prettige sfeer op het bedrijf, schrijft positieve reviews én zorgt dat je bedrijf een gewilde vakantiebestemming wordt! Een win-win-win-situatie! Klinkt dit interessant? Investeer dan in reviewmarketing en maak van reviewplatforms als Zoover, TripAdviser en Google niet je vijand maar je vriend!

TenZer kan je daarbij helpen! Met een goede reviewmarketingstrategie kun je je naamsbekendheid verhogen, meer omzet genereren, je diensten verbeteren én werken aan gastenbinding. Dus wat houd je tegen?

marketing kennis

Advies op basis van concrete kennis en ervaring

Onze kennis en ervaring in de recreatiebranche zetten we graag in om onze klanten te helpen. Ook als het even niet om de website of online marketing gaat. Overweeg je een andere doelgroep te benaderen, meer verhuuraccommodaties te laten plaatsen of samen te werken met andere partijen, ook dan kunnen wij je adviseren. Wij weten wat de trends zijn, wat er leeft en speelt in de markt en kijken soms net even wat objectiever naar de situatie.  Dat maakt ons de ideale sparringpartner!

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Zoals je ziet biedt onze Marketing oplossingen veel mogelijkheden. Wil je meer informatie of een persoonlijk advies met vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag een passend advies.