Online marketing

Van potentiële gast naar tevreden gast

Online marketing

Van potentiële gast naar tevreden gast

Een vakantie begint niet op de vakantiebestemming, maar thuis achter de laptop of met een tablet of smartphone in de hand. Hét moment voor de recreatieondernemer om goed zichtbaar te zijn met een website, banner, advertentie of complete campagne. 

TenZer is gespecialiseerd in online marketing specifiek voor de recreatiebranche. Onze marketeers zijn dagelijks bezig met het verzorgen van diverse marketing activiteiten en hebben maar 1 doel: zorgen voor meer boekingen!

Waar wil je meer over weten?

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • Persoonlijk contact en sparringspartner
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de recreatiebranche
  • Advies wat past bij jouw onderneming
  • Wij streven naar meer boekingen!
  • Optimale service
  • Maatwerkoplossing voor kleine en grote bedrijven
  • Een website afgestemd op de doelgroep en het vakantieaanbod
  • Zoek & Boek oplossing die kan koppelen met Tommy, Tibos, Stratech en Recronizer

Kansen en mogelijkheden

Neem contact met ons op

Wil je weten waar jouw kansen op gebied van marketing liggen, een frisse blik op de cijfers van Analytics of keer sparren over de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs.

Hieronder kun je alles lezen over onze visie op online marketing en expertise. Maar wil je liever gewoon een keer persoonlijk kennis maken, bel ons dan op 0341-751  752 en vraag naar John of Mariëlle. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

“Een recreatieondernemer is gespecialiseerd in gastvrijheid, maar wij weten alles van online marketing voor recreatiebedrijven: online gastvrijheid!“

Full-service marketing

Kunnen we voor je betekenen?

Een website is slechts een onderdeel van online marketing, maar wel een hele belangrijke! Daarnaast is het van groot belang om te kijken naar de overige mogelijkheden. Wil je meer bezoekers op je website? Dan zijn SEO, Google Ads of Social Ads wellicht wat voor jou. Wil je het herhalingsbezoek van je gasten verhogen, denk dan bijvoorbeeld eens aan emailmarketing. Meer weten over de diverse online marketingactiviteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer weten? Bel:0341-751752
Neem contact op

Informatie aanvragen