Online marketing voor groepsaccommodaties

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Online marketing voor groepsaccommodaties

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

TenZer is gespecialiseerd in online marketing voor groepsaccommodaties. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een website, de lancering van een social media campagne of het versturen van een nieuwsbrief, wij kunnen je volledig ontzorgen.
TenZer is dé online specialist voor de recreatiebranche. Wij werken enkel voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en andere recreatie gerelateerde bedrijven in binnen- en buitenland. Wij weten als geen ander wat er leeft en speelt in de branche, wat de trends zijn en waar de kansen en mogelijkheden liggen op gebied van marketing voor groepsaccommodaties.

Speciaal voor groepsaccommodaties:

  •  Zoek & Boek oplossing met o.a. prijsmatrix en zoekbalk
  •  Offerte tool gekoppeld aan onze Zoek & Boek oplossing
  •  VakantieApp met informatie voor gasten in de groepsaccommodatie

Onze specialisatie: Zoek & Boek

Bij ons staat de gast centraal en is het doel het behalen van meer boekingen. Om dat te realiseren hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld, waaronder een Zoek & Boek oplossing. Deze online boeken widget wordt aangesloten op bestaande reserveringssoftware, bijvoorbeeld Tommy, en is zo ontwikkeld dat een gast snel en simpel kan zoeken en boeken. Enkele populaire modules:

  •  Zoekbalk op maat, optioneel met extra filtering
  •  Niet alleen boeken, maar ook mogelijk om een offerte aan te vragen
  •  Prijsmatrix, nooit meer handmatig prijzen aanpassen op je website
  •  Online boeken in 2 stappen

Wij hebben maar 1 uitdaging: het verhogen van het rendement: meer boekingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan een (online) demo aan.

Lees meer over Zoek & Boek

Offerte aanvragen

Bij groepsaccommodaties gaat het veelal om maatwerk en worden mogelijk ook nog groepsactiviteiten en catering bijgeboekt. Ook gaat veelal om relatief hoge bedragen waardoor een consument niet “even” online boekt en betaalt. Wij hebben daarom een speciale offerte tool ontwikkeld. De bezoeker kan zoeken in het aanbod en vervolgens zelf kiezen of ze een offerte willen aanvragen of direct online boeken. De offerte aanvraag komt per e-mail bij je binnen zodat je direct contact kunt opnemen met de potentiële gast. Een offerte is laagdrempelig waardoor je dus meer aanvragen binnenkrijgt.

VakantieApp voor gasten

De VakantieApp is een must-have voor groepsaccommodaties. In deze app kun je je gasten informeren over de faciliteiten in de accommodaties en mogelijke extra’s beschrijven. Vermeld bijvoorbeeld de groepsactiviteiten of mogelijkheden voor catering in de app zodat je de gast kunt overtuigen om iets extra’s bij te boeken.

De app wordt in de Applestore en Playstore aangemeld. Je hebt dus altijd je eigen app!

Lees meer over de VakantieApp

Online marketing voor een groepsaccommodatie

Bij de marketing voor een groepsaccommodatie staat de beleving centraal. Datgeen wat een gast kan verwachten en beleven in de groepsaccommodatie, moet in alle marketing activiteiten naar voren komen. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij zorgen dat de unieke kenmerken van de groepsaccommodatie, worden vertaald naar je marketing activiteiten. Het resultaat? Je ontvangt de gast die bij je past!

Lees meer over Online Marketing

Kansen en mogelijkheden

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

de Smockelaer

de Smockelaer

Bezoek de website
Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide

Bezoek de website
In de Boogerd

In de Boogerd

Bezoek de website
Hof van Renesse

Hof van Renesse

Bezoek de website
De Boerenstee

De Boerenstee

Bezoek de website
Hofstede Landduin

Hofstede Landduin

Bezoek de website
Marinushoeve

Marinushoeve

Bezoek de website