Een nieuwe website laten ontwikkelen

De weg naar meer bezoekers en meer boekingen

Een nieuwe website laten ontwikkelen

De weg naar meer bezoekers en meer boekingen

Je website is je digitale receptie. Een bezoeker beslist binnen 3-7 seconden of hij of zij überhaupt verder kijkt of de website verlaat. Oftewel, de website moet dát uitstralen waardoor men denkt “daar wil ik meer over weten, dat is leuk!” of liever nog “ik wil direct boeken”. Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk, die moet dus perfect zijn.

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in de recreatiebranche
  • Je wordt helemaal ontzorgd
  • Optimale service, ook na oplevering
  • Wij streven naar meer boekingen

web beleving

Wij zijn gespecialiseerd in beleving

TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor de recreatiebranche waarbij de beleving op het bedrijf wordt vertaald naar online. De website moet dus passen bij de huisstijl, de doelgroep en de sfeer op het bedrijf. Bij ons is daarom geen website gelijk. Of je nu een boscamping, minicamping, 5-sterren camping of riant vakantiehuis hebt, wij zorgen voor een passende website.

Goed om te weten, wij maken altijd een uniek design. Het is dus niet mogelijk dat je concurrent exact dezelfde website heeft in een andere kleurstelling.

web boekingen

Ons doel: meer boekingen

Wij zorgen niet alleen voor een mooi ontwerp en leuke teksten. Ons doel is dat de website meer boekingen in en contactmomenten gaat opleveren. We willen dat de bezoekers op je website de juiste pagina’s bekijken en vervolgens contact opnemen of online boeken. Dat doen we door onze ervaring en expertise in te zetten om de bezoekers te helpen boeken. Een website is een investering en die moet natuurlijk wel wat opleveren!

web zb

Onze specialiteit: online zoeken & boeken

Wij weten alles van online zoeken & boeken en hebben hier zelfs een eigen oplossing voor ontwikkeld. Onze Zoek & Boek oplossing koppelt o.a. met Tommy Booking Support. Wij bieden dus géén eigen reserveringssoftware, maar een online oplossing waardoor er aantoonbaar meer online wordt geboekt. Lees hier meer over onze Zoek & Boek oplossing.

Wil je liever de standaard online boeken module van een softwareleverancier integreren, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij zorgen dat het waar mogelijk netjes in de kleuren van de huisstijl wordt geïntegreerd in je website.

web responsive

100% responsive voor desktop, tablet en mobile

Onze websites worden altijd 100% responsive opgeleverd. Dat wil zeggen dat een bezoeker de website zowel op een desktop, tablet of mobile goed kan bekijken. Daar hoef je niet extra voor te betalen, dat is voor ons gewoon standaard inbegrepen.

Wist je dat gemiddeld meer dan 50% van de bezoekers de website op een smartphone bekijkt? Een responsive website is dus een must-have.

web ontzorgen

Wij ontzorgen je

Wanneer we een website bouwen, zorgen we dat deze kant en klaar wordt opgeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is foto’s aanleveren en het ontwerp beoordelen. De rest doen wij voor je. Je hoeft de website dus niet zelf te vullen of live te zetten, wij nemen alle zorgen uit handen.

hoeft de website dus niet zelf te vullen of live te zetten, wij nemen alle zorgen uit handen. Wist je dat wij ook alle teksten voor je kunnen schrijven of zoekmachine vriendelijk maken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je graag een persoonlijk advies op gebied van website ontwikkeling?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee hoe je meer rendement uit je website kunt halen.