Met een BoekingsZuil van TenZer

maak je het de gast en jezelf gemakkelijk

Met een BoekingsZuil van TenZer

maak je het de gast en jezelf gemakkelijk

De BoekingsZuil  helpt de gast bij aankomst op het vakantiepark, maar niet geheel onbelangrijk, het ontzorgt ook de receptionist(e). Een gast kan bij aankomst zelf een plek op het park zoeken & boeken en vervolgens direct inchecken. Maak je gebruik van een slagboom met kentekenherkenning? Dan zorgen we dat deze automatisch open gaat wanneer de gast komt aanrijden.

Daarom kies je voor de BoekingsZuil

De BoekingsZuil  biedt vele voordelen, we benoemen er aan aantal:

  • Gasten kunnen contactloos inchecken;
  • Gasten kunnen 24/7 boeken en inchecken via de zuil zonder dat je receptie open hoeft te zijn;
  • Verleng je seizoen zonder zelf aanwezig te zijn. Geef camperaars en kampeerders de mogelijkheid om ook buiten het seizoen te genieten van vakantie;
  • In de Boekingsmanager van TenZer kan worden ingesteld welke accommodaties, locaties en artikelen wel en niet boekbaar mogen zijn op de zuil;
  • Optioneel kunnen gasten middels een pintransactie betalen;
  • Diverse functies van de VakantieApp kunnen ook op de zuil getoond worden.

animatieprogramma

Van BoekingsZuil naar IncheckZuil en InformatieZuil

Een BoekingsZuil biedt veel mogelijkheden, maar we gaan nog een stap verder. Wanneer een gast online heeft geboekt, kunnen ze ook via de BoekingsZuil inchecken met behulp van een unieke code.

Maak je ook gebruik van de VakantieApp van TenZer? Dan is het goed om te weten dat enkele widgets ook op de zuil getoond kunnen worden. Gasten kunnen dan bijvoorbeeld broodjes bestellen op de zuil, het animatieprogramma bekijken of de openingstijden checken.

Je maakt het de gast gemakkelijk, maar jezelf ook! Op deze manier kun je de drukte op de receptie reguleren en je volop richten op gastvrijheid!

animatieprogramma

Exclusief beschikbaar voor gebruikers van Tommy Booking Support

Onze BoekingsZuil  is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van de reserveringssoftware van Tommy Booking Support. TenZer en Tommy Booking Support werken al jaren nauw samen om gasten te helpen boeken en deze zuil is dan ook een perfecte aanvulling op de online Zoek & Boek mogelijkheden.

Maak je gebruik van andere reserveringssoftware? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden er zijn.

animatieprogramma

Een BoekingsZuil van Diz staat voor kwaliteit

TenZer werkt samen met Diz als het gaat om de levering van de zuil. Diz ontwerpt en ontwikkelt de zuilen in eigen beheer waardoor ze optimaal maatwerk kunnen leveren en kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de recreatieondernemer én de gast. Zo kun je zelf het design en de kleur uitkiezen of de zuil laten beplakken met je bijvoorbeeld een logo. Maar ook bieden ze zuilen met geïntegreerde desinfectiemiddelen, scanners en pinapparaten. Meer weten? Bekijk www.diz.nl

Bekijk de video over de Boekingszuil

Camping Meistershof heeft een promotievideo laten maken waarin te zien is hoe eenvoudig gasten kunnen zoeken, boeken en inchecken. Laat je inspireren door de video!

Deze klanten maken al gebruik van een BoekingsZuil

Camping Torentjeshoek

Camping Torentjeshoek

Bezoek de website
Landgoed Borkerheide

Landgoed Borkerheide

Bezoek de website