Camping de Bouwte

Relaxed en Stress-loos

  • Website development
  • Integratie Zoek & Boek
  • Integratie taalmodule
Naar de website

Camping de Bouwte

Relaxed en Stress-loos

Gelegen in een bosrijke omgeving van het Groningse Midwolda ligt de gezellige familiecamping De Bouwte. Op de camping vindt men een recreatieplas met zandstrand en veel faciliteiten, in de zomer is de camping dan ook dé place to be. In 2019 is besloten om de horeca te verbouwen van eetcafé naar sfeervolle brasserie waar men 12 maanden per jaar terecht kan voor een hapje en een drankje. Op deze manier wordt perfect ingespeeld op de grote ontwikkelingen op het gebied van dagtoerisme in de provincie Groningen.

Sinds 2014 heeft TenZer al diverse marketing activiteiten voor de De Bouwte mogen uitvoeren. In 2019 is het roer omgegooid en kregen we de opdracht om een website te ontwikkelen met een complete Online Boeken oplossing. Een uniek ontwerp waarbij alle unieke kenmerken goed worden benadrukt, maar vooral ook met de focus om meer boekingen te kunnen realiseren. Het aantal online boekingen is in het zomerseizoen met 84% gestegen, dus wij kunnen wel concluderen dat deze opdracht succesvol is afgerond!

In 2020 heeft Camping de Bouwte ons gevraagd de volledige online marketing te gaan verzorgen.

site_screens_laptop
Homepage Desktop
site_screens_mobile
Homepage Mobile
site_screens_laptop
Overzichtpagina Desktop
site_screens_mobile
Overzichtpagina Mobile
site_screens_laptop
Accommodatiepagina Desktop
site_screens_mobile
Accommodatiepagina Mobile

De uitdaging

De grote uitdaging van dit project zit hem in de uiteenlopende doelgroepen en het uitgebreide aanbod. Of je nu wil kamperen of een luxe chalet of bungalow aan het water wil huren, de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Het aanbod is zeer divers, maar de doelgroepen hierdoor ook! De informatievoorziening per object moest duidelijk worden weergegeven, aangevuld met de kleurrijke beeldmaterialen.

Door de veranderingen op het bedrijf dient de website flexibel te zijn en eenvoudig aan te passen.

more_about_designs_mobile

Highlights

  • Zoek & Boek gekoppeld aan Tommy
  • 100% responsive
  • Taalmodule
  • Kleurrijk design
  • Veel beeldmaterialen
  • Integratie en koppeling met Zoover
more_about_designs_tab

100% responsive

Ruim 60% van de bezoekers bezoekt de website op een smartphone. Dat vraagt om een website die perfect werkt op alle schermen. We hebben de informatie die op de website getoond wordt helemaal afgestemd op het kleinere scherm van de smartphone. Technieken die in apps gebruikt worden hebben we toegepast op de website om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te realiseren.

De Zoek & Boek oplossing van TenZer is 100% mobile-proof. Waar je ook bent, je kunt snel en eenvoudig zoeken en boeken binnen het aanbod. Ook handig: als je eenmaal hebt gezocht en een volgende pagina bekijkt, worden je voorkeuren onthouden. Stukje gebruiksgemak. Ook de arrangementen worden overzichtelijk getoond in een overzicht én in het resultatenoverzicht

Google Result

De resultaten

Bij de ontwikkeling van de website is rekening gehouden met de wensen en eisen van Google. Kijken we naar de boekingen en vergelijken we de website zonder Zoek & Boek met de huidige website mét Zoek & Boek, dan zien we een stijging in het aantal boekingen van maar liefst 84%.

Missie geslaagd.