NIEUW: de VakantieApp

dé app voor de recreatiebranche

Help, ik heb een App.

En nu?

Heb je een nieuwe app? Gefeliciteerd! We helpen je graag met de invulling van je app. De VakantieApp is zo ontwikkeld dat je zelf eenvoudig de app kunt voorzien van informatie.

1

Begin met een plan van aanpak

Maak vooraf een duidelijk plan zodat je gericht de app kunt gaan vullen. Wie is je doelgroep? Wat willen ze weten? Welke pagina’s moet je daarvoor aanmaken in de App? Maak een duidelijke structuur zodat je gasten snel de gewenste info kunnen vinden.

2

Zorg voor sprekende foto’s

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, ook in de app. Zorg voor scherpe foto’s die beleving uitstralen. Heb je zelf geen passende foto’s? Download dan van (gratis) stockfoto websites passende beelden. Download nooit zomaar foto’s van Google in verband met auteursrechten.

3

Hou het kort

Een vakantie op het vakantiepark is uiteraard ge-wel-dig! En dat wil je graag in geuren en kleuren vertellen? Bedenk wel dat een scherm van een smartphone (relatief) klein is, dus hou de informatie beknopt en maak er geen boekwerk van. Maak gebruik van opsommingen en headlines waar mogelijk, zodat de gasten de informatie snel kunnen screenen.

4

Een goed begin is het halve werk

Verzamel eerst alle informatie. Zorg dat de teksten klaar zijn en de foto’s gesorteerd zijn. Wanneer je alle informatie hebt verzameld kun je sneller en efficiënter de app vullen.

5

Test 1-2-3

Heb je de app gevuld? Test dan alles door en door. Niets is zo vervelend voor een gast als dat er fouten in staan of functionaliteiten het niet doen.

6

Let's go!

Is alles klaar? Dan gaan wij de app voor je aanmelden in de Appstores. Wil je daarna nog wat veranderen in je app? Dat is geen enkel probleem.

7

Promoot je app

Promoot je app bij je gasten zodat ze zoveel mogelijk gebruik gaan maken van de app.

8

Proost!

Succes moet gevierd worden, dus proost!

Proost!

Tip van TenZer

Verplaats je in je gast, wat wil hij/zij weten? Wat zou jij willen weten als je gast zou zijn?
Het lijkt misschien voordehand liggend om alle accommodaties te tonen in de app, maar de vraag kan gesteld worden of je gast dat wil weten tijdens zijn/haar verblijf. Besteed meer aandacht aan de faciliteiten en eropuit mogelijkheden.

“De VakantieApp is dé app voor de recreatiebranche“