Tommy Booking Support & TenZer

Wij werken graag samen

Tommy Booking Support biedt een goede oplossing voor de recreatiebranche

Tommy Booking 2.0 is meer dan alleen reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. De reserveringssoftware beschikt over een planbord met uitgebreide mogelijkheden waardoor je op de receptie snel en eenvoudig al je boekingen kunt beheren. Daarnaast zijn er koppelingen voor touroperators of platformen zoals Booking.com, AirBnB en meer. Daardoor hoef je maar op één plek je reserveringen bij te houden en voorkom je dubbele boekingen. Nieuw is de Mijn omgeving waarin gasten eenvoudig online hun boeking kunnen beheren en betalen.

Tommy Booking Support is een online boekingssysteem dat volledig in de Cloud werkt. Dat biedt vele voordelen aangezien je geen aparte server meer nodig hebt en mócht er onverhoopt iets met je pc gebeuren, dan staan alle gegevens gewoon veilig bij ons opgeslagen.

In het kort de mogelijkheden van Tommy 2.0:

 • Planbord
 • Dashbord
 • Overzichten en rapportages
 • Koppelingen met touroperators en platformen
 • Koppelingen met financiele pakketten
 • Koppelingen voor slagboom, pasjes en meer

Het basispakket van Tommy 2.0 is al erg compleet en beschikt over vele mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier om de website van Tommy Booking Support te bezoeken. 

TenZer en Tommy Booking Support werken graag samen

TenZer maakt het mogelijk om de reserveringssoftware van Tommy Booking Support naadloos te integreren in een website. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van de standaard boekingsmodule zoals deze wordt geleverd door Tommy, óf de Zoek & Boek oplossing van TenZer.

Boekingsmodule van Tommy Booking Support

Wanneer je gebruik maakt van de reserveringssoftware van Tommy Booking Support dan kun je de standaard boekingsmodule integreren in je website. TenZer kan deze module vervolgens aanpassen waarbij lettertypes, letterkleuren en achtergronden worden aangepast waardoor de module van Tommy naadloos in de website wordt geïntegreerd. De standaard boekingsmodule van Tommy is een goede oplossing voor (kleinere) bedrijven die graag online boekbaar willen zijn. Wanneer je meerdere objecten (kampeerplaatsen of verhuuraccommodaties) aanbiedt, adviseren we ook eens de mogelijkheden van Zoek & Boek te bekijken.

Zoek & Boek: online boeken met Tommy en TenZer

De Zoek & Boek oplossing van TenZer gaat verder dan zoeken en boeken. Het is een online marketingtool die stuurt op rendement en de behoeften van een potentiële bezoeker centraal stelt: snel en simpel online boeken.

De Zoek & Boek oplossing van TenZer kan koppelen met de reserveringssoftware van Tommy Booking Support.

De mogelijkheden van Zoek & Boek

 • Altijd up to date prijs en beschikbaarheid in beeld
 • Arrangementen volledig geïntegreerd
 • Aanbiedingen direct in beeld
 • Prijsmatrix voor het tonen van prijzen in je website
 • Geen beschikbaarheid? Zoek & Boek toont alternatieven
 • 100% geschikt voor desktop, tablet én smartphone
 • Geschikt voor elke website

Lees hier meer over Zoek & Boek

TenZer helpt klanten van Tommy Booking Support met de integratie Tommy

Wanneer je problemen ervaart bij de integratie van de software in je huidige website kun je contact opnemen met Tommy Booking Support. Daarbij besteedt Tommy Booking Support diverse technische vragen uit aan TenZer als het gaat om de integratie van Tommy. Als expert op gebied van online boeken helpen we je graag verder. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0341 - 751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek al onze Online Boeken oplossingen

en ontvang ook meer boekingen en gasten!

tenzer_icon