Het TenZer Succes-arrangement

Full-service marketing met succes

Succesarrangement

Het TenZer Succes-arrangement

Full-service marketing met succes

TenZer biedt dé oplossing om je volledig te ontzorgen op gebied van online marketing: het Succes-arrangement! Wat nou het grote voordeel is van het Succes-arrangement? Het levert je meer bezoekers en meer boekingen op: SUCCES!

Op basis van feiten en cijfers gaan we aan de slag om je bezetting te optimaliseren. Onze kennis en ervaring op gebied van techniek, marketing en de recreatiebranche komen dan ook goed van pas om te zorgen voor meer boekingen.

Wat is het voordeel van het Succes-arrangement?

  • Je wordt volledig ontzorgd op gebied van online marketing
  • 1 aanspreekpunt voor alle marketing activiteiten
  • Transparant in de kosten: in 1 overzicht wanneer welke uitgaven gepland staan en geen verrassingen achteraf
  • Advies en sparringpartner

“Kies voor succes, kies voor een full-service marketingpartner“

Wat houdt het Succes-arrangement in

Welke online kanalen worden ingezet is volledig afhankelijk van jouw bedrijf en het gestelde budget. Het Succes-arrangement wordt dan ook altijd volledig afgestemd op jouw wensen waarbij we altijd 1 doel hebben: meer bezoekers, meer boekingen oftewel: Succes!

Standaard inbegrepen:

  • Google Analytics instellen
  • Analyse van je website
  • Advies
  • Facebook campagne aanmaken
  • E-mailmarketing campagne aanmaken

Deze onderdelen zorgen voor een goede basis voor succesvolle marketing. Wil je graag iets meer begeleiding en ontzorgd worden? Kies dan voor een upgrade waarbij we alle campagnes, Sociale media en/of Google, voor je bedenken en uitvoeren. Afhankelijk van je wensen en budgetten is er altijd een Succes-arrangement wat bij je past. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op!

Wil je weten waar jouw kansen op gebied van online marketing liggen of keer sparren over de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs. Bel naar 0341-751 752 en vraag naar John of Mariëlle. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..