Social media

Vergroot je naamsbekendheid op social media

social media campagne

Social media voor de recreatiebranche

Vergroot je naamsbekendheid op social media

Social media is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is niet alleen meer een kwestie van zien en gezien worden, maar ook een marketingtool met vele mogelijkheden. Daarbij is het vergroten van je naamsbekendheid met behulp van advertenties één van de belangrijkste doelen. Zien en gezien worden. Met een relatief laag budget kun je miljoenen consumenten bereiken en laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Klinkt ideaal toch?

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

 • Persoonlijk contact en sparringspartner
 • Wij kijken verder dan alleen likes en volgers
 • Wij kunnen snel inspelen op de behoefte
 • Wij streven naar meer boekingen
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de recreatiebranche
 • Advies dat past bij jouw onderneming

Wist je dat:

 • Dagelijks 6,8 miljoen Nederlanders Facebook bezoeken
 • Dagelijks 9,1 miljoen Nederlanders WhatsApp gebruiken
 • Instagram de grootste stijger is op het gebied van social media
 • Dagelijks 2,4 miljoen Nederlanders video’s bekijken op YouTube

Kansen en mogelijkheden

Neem contact met ons op

Wil je weten waar jouw kansen op het gebied van social media marketing liggen, een frisse blik op de cijfers van Facebook of een keer sparren over de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer je langs.

Hieronder kun je alles lezen over onze werkwijze, visie en expertise. Maar wil je liever gewoon een keer persoonlijk kennis maken, bel ons dan op 0341-751 752 en vraag naar John of Mariëlle. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De voordelen van social media

 • Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt
 • Promoot een arrangement of lastminute
 • Vergroot je naamsbekendheid
 • Bereik miljoenen gebruikers op basis van interesses

Het verschil tussen gratis en betaalde berichten

Kies het kanaal dat past bij je doel en de boodschap

Stel, je hebt een bedrijfspagina met 1.000 volgers. Wanneer je een gratis bericht plaatst op je eigen pagina, betekent dat niet dat alle 1.000 volgers dat bericht ook daadwerkelijk zien. Facebook plaatst je bericht op de startpagina van ongeveer 5% van je volgers. Maar dit hoeft nog steeds niet te betekenen dat die 50 personen je bericht gezien hebben. Kortom, het bereik van een gratis bericht is relatief laag. Aangezien dit wel mensen zijn die je ook kennen, is de kans groter dat ze je bericht liken of delen en zo creëer je een olievlek-principe.

Wanneer je een advertentie plaatst op Facebook of Instagram, kun je zelf een doelgroep aangeven en zo een selectie maken van miljoenen Nederlanders. Ook kun je dan aangeven op welke dagen en tijdstippen jouw bericht getoond moet worden. Je hebt dus meer controle over wie je berichten zien en een veel groter bereik tegen relatief lage kosten.

Alles over social media campagnes

Ideaal om je naamsbekendheid te vergroten

Een social media campagne is een perfect middel om je naamsbekendheid te vergroten en een boodschap te tonen aan een potentiële gast. Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt, of toon speciale arrangementen of lastminute aanbiedingen.

Let wel, een bezoeker op Facebook of Instagram is op dat moment aan het socializen en niet per definitie op zoek naar een vakantiebestemming. Hier moet je dus wel rekening mee houden in je boodschap. Speel in op de beleving, toon scherpe foto's en overtuig in een fractie van een seconde dat ze echt bij jou moeten zijn voor een topvakantie!

“Dagelijks worden meer dan 95.000.000 foto's op het social media platform Instagram geplaatst. Dit betekent dat er per minuut ongeveer 66 duizend afbeeldingen bij komen.“

Onze werkwijze

Van "er was eens" tot "ze leefden nog lang en gelukkig"

Om te komen tot een succesvol "en ze leefden nog lang en gelukkkig" prefereren wij een nauwe samenwerking. Wij werken niet voor een klant, maar wij werken graag samen met een klant. Zodoende kunnen we snel schakelen om te komen tot een beter resultaat.

Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van Facebook en Instagram advertentie campagnes. Dit is in het kort hoe wij te werk gaan:

1

Plannen

maken van een plan van aanpak en jaarplanning

2

Schrijven

schrijven van berichten en selecteren van foto's

3

Set up

opzetten van een campagne in Facebook Business

4

Analyseren

analyseren en bijsturen van de campagnes

5

Rapporteren

Rapporteren van de resultaten

Rapporteren

Alleen een social media marketing of full-service

Kunnen we nog meer voor je betekenen?

Social media is slechts een onderdeel van online marketing, maar wel een hele belangrijke! Daarnaast is het van groot belang om te kijken naar de overige mogelijkheden en de diverse kanalen op elkaar af te stemmen. Wil je meer bezoekers op je website? Dan zijn SEO of Google Ads wellicht ook wat voor jou. Wil je het herhalingsbezoek van je gasten verhogen, denk dan bijvoorbeeld eens aan emailmarketing. Meer weten over de diverse online marketingactiviteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.