Reviewmarketing

Maak van je gasten je ambassadeurs

reviewmarketing

De mening van je gast telt

Maak van je gasten je ambassadeurs

De beste promotie voor je bedrijf? Een tevreden gast! Een tevreden gast zorgt voor een prettige sfeer op het bedrijf, schrijft positieve reviews én zorgt dat je bedrijf een gewilde vakantiebestemming wordt! Een win-win-win-situatie! Klinkt dit interessant? Investeer dan in reviewmarketing en maak van reviewplatforms als Zoover, TripAdviser en Google niet je vijand maar je vriend!

TenZer kan je daarbij helpen! Met een goede reviewmarketingstrategie kun je je naamsbekendheid verhogen, meer omzet genereren, je diensten verbeteren én werken aan gastenbinding. Dus wat houd je tegen?

Sterren

Trekken de aandacht

Is het wel eens opgevallen dat in de zoekresultaten bij diverse bedrijven sterren getoond worden? Deze sterren zijn gekoppeld aan de reviews van de betreffende bedrijven en trekken veel aandacht! De consument herkent de sterren en ziet in één oog opslag of het bedrijf goede reviews heeft of niet. Leuk om te weten, deze sterren hebben een positieve invloed op de ranking én verhoogt de kans dat een consument op je website klikt. Interesse? TenZer regelt het voor je!

Daarom kiezen onze klanten voor ons:

 • Tonen van reviews van Zoover, Google en andere platformen op je eigen website
 • Ruim 25 jaar ervaring in de recreatiebranche
 • Goede contacten met Zoover
 • Persoonlijk advies en vast aanspreekpunt

Wist je dat:

 • Een score boven de 8 gerust stelt, bij een 7 de reviews grondig gelezen worden en onder de 7 het bedrijf al af valt
 • Ruim 90% van de vakantiegangers de reviews leest voordat ze boeken
 • Meer dan 50 beoordelingen als betrouwbaar wordt gezien
 • Google reviews ook meetellen in de zoekresultaten

Durf te vragen!

Creëer een win-winsituatie

Je hebt een heerlijke vakantie gehad, je komt thuis en het gewone leven begint weer: de auto moet uitgeruimd worden, de was gedaan, planten water geven en de e-mails stapelen zich op. Dag vakantie, hallo werk! Het plaatsen van een review komt helaas niet meer op de to-do-list voor. Herkenbaar? Dan is het misschien goed om te weten dat er een oplossing is om automatisch reviews op te vragen: de welkom-thuis-mail! Stuur een geautomatiseerde e-mail naar je oud-gasten als ze 2 weken thuis zijn en vraag of ze 2 minuten de tijd willen nemen om een review te plaatsen. Laat het nou ook net een goed moment zijn om de gast nog even te herinneren aan zijn of haar vakantie en gelijk een leuk aanbod te doen voor een nieuwe boeking! Een win-winsituatie!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven en instellen van de mails? Neem dan even contact met ons op, wij zijn je graag van dienst! Durf te vragen…

Tips voor meer reviews

 • Vraag gedurende het verblijf al om tips & verbeterpunten. Zo voorkom je negatieve reviews en kun je op tijd bijsturen: gast is koning!
 • Leg een tablet op de receptie en vraag of ze een review bij vertrek willen plaatsen
 • Stuur een welkom-thuis-mail met een link naar de website waar ze reviews kunnen plaatsen
 • Bedank gasten voor het plaatsen van reviews en neem de reviews serieus

Onze kracht

Laat ons doen waar we goed in zijn

Waar onze kracht zit, is onze kennis van de branche. We volgen de trends en weten wat er leeft en speelt in de markt. Onze ervaringen zetten wij graag in om jou als recreatieondernemer te helpen!

Omdat wij weten hoe belangrijk reviews zijn, hebben wij als een van de weinige online marketing bureaus een samenwerking met onder andere Zoover. Wij maken het mogelijk om de reviews van diverse platformen te tonen op je eigen website! Waarom? Simpel. Bijna elke potentiële gast wil weten wat de reviews zijn. Wanneer ze dat op je eigen website kunnen lezen, kunnen ze vervolgens nadat ze zijn overtuigd direct boeken! Bijkomend voordeel, ze worden niet afgeleid door populaire display banners van je concurrent op de diverse platformen.

Alleen reviewmarketing of full-service

Kunnen we nog meer voor je betekenen?

Reviewmarketing is slechts één onderdeel van online marketing, maar wel een hele belangrijke! Daarnaast is het van groot belang om te kijken naar de overige mogelijkheden. Wil je meer bezoekers op je website? Dan zijn SEO, Google Ads of Social Ads wellicht wat voor jou. Wil je het herhalingsbezoek van je gasten verhogen, denk dan bijvoorbeeld eens aan e-mailmarketing. Meer weten over de diverse online marketingactiviteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.