Marketingplan

Waar zitten de kansen en mogelijkheden

marketingplan

Wat is jouw plan?

Waar zitten de kansen en mogelijkheden

“Een marketingplan hebben wij niet nodig, want dat is alleen voor hele grote bedrijven”. Maar is dat wel zo? Wanneer heb je voor het laatst kritisch gekeken naar alle kansen en mogelijkheden in de markt, de trends en je positie ten opzichte van de concurrent? Deze punten komen onder andere aan bod in een marketingplan en zijn voor iedere ondernemer waardevol, groot én klein.

Laat TenZer je helpen bij je marketingstrategie. Waarom? Simpelweg: dat is onze specialiteit! Dagelijks zijn wij bezig met alle trends op het gebied van online marketing én recreatie. Daarbij kijken wij objectief naar wat de kansen en mogelijkheden zijn voor je recreatiebedrijf. En dat kan je heel veel opleveren! Meer boekingen, meer omzet, verandering van de doelgroep en rust in de organisatie om maar een paar voorbeelden te noemen. Wil je graag een keer sparren over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

In het kort waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • Altijd persoonlijk contact met een vast contactpersoon
  • Wij kijken verder dan alleen het genereren van clicks
  • Wij streven naar meer boekingen!
  • Ruim 25 jaar ervaring in de recreatiebranche

“Je wilt niet alle gasten, je wilt alleen de allerleukste die passen bij je bedrijf! Daar kunnen we je bij helpen.“

De vakantie van jouw ideale gast

Hoe ziet die eruit?

De zoektocht naar een vakantie begint online. En daar begint jouw eerste uitdaging: want hoe word je zichtbaar bij de gast die jij wilt? Want je wilt natuurlijk niet alle gasten, je wilt alleen de allerleukste! Dus dé grote vraag: wat heb je te bieden en wie is je ideale gast? Ok, check.

En dan begint uitdaging 2: je concurrent heeft een goede reputatie. Maar wie is je concurrent eigenlijk, wat doet die, welke marketingstrategie wordt er gehanteerd en waarom is deze beter? Ok, check.

Uitdaging 3: versla je concurrent! Met een goede strategie kun je dé gast krijgen die bij je bedrijf past. Gelukkig hoef je deze uitdagingen niet alleen aan te gaan, wij kunnen je daarbij helpen.

Marketingplan en advies

Wat kunnen we voor je betekenen?

Marketingadvies is het begin van een goede gestructureerde aanpak van al je marketingactiviteiten. Indien je dat wenst kunnen we deze activiteiten ook voor je uitvoeren. Van een geoptimaliseerde website tot Google Ads campagne, van e-mailmarketing tot een Zoek & Boek oplossing. Online marketing is onze specialiteit, dus laat ons je helpen door te doen waar we goed in zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.