Google Search Ads

Meer bezoekers en boekingen

Google Search Ads

Met Google Search Ads kun je heel gericht je potentiele gasten benaderen. Vrijwel elke zoektocht naar een vakantie begint bij Google. Je potentiele gast gaat op een smartphone of laptop zoeken en vult hier een zoekopdracht in. Google toont de resultaten en daar staan bovenaan vrijwel altijd advertenties: Google Search Ads. Wij leggen uit wat de voordelen zijn en wat het je op kan leveren.

Wat zijn Google Search Ads?

Google Search Ads worden getoond in de zoekresultaten van Google. Dat kan zijn bovenaan de pagina, maar ook halverwege of onderaan de pagina. De advertentie bestaat uit een aantal koppen en een korte tekst. Daarnaast kunnen extra elementen getoond worden, zoals een foto of link naar een specifieke pagina zoals “zoek & boek” of “bekijk ons aanbod”.

De voordelen van Google Ads

  • Je kunt heel gericht je doelgroep benaderen
  • Google Search ads levert aantoonbare boekingen op
  • Google Discovery ads zijn ideaal om je naamsbekendheid te vergroten
  • Ads worden op Google, Youtube en Gmail getoond: daar waar je potentiële gast is

Is het iets voor mij?

Wanneer je snel meer bezoekers en boekingen wilt hebben, dan kan dit zeker iets voor jou zijn. Hou wel altijd goed de kosten in de gaten zodat je niet teveel betaalt per klik. Wanneer je de campagnes optimaliseert dan levert het altijd meer op dan het kost. Kost het meer dan het oplevert aan directe boekingen? Laat dan snel een specialist meekijken.

Wij kunnen je helpen

Wil je een persoonlijk advies of meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen een complete campagne voor je opzetten en optimaliseren waarbij bij ons altijd het rendement van de campagne voorop staat.