NIEUW: de VakantieApp

dé app voor de recreatiebranche

De functionaliteiten van de VakantieApp van TenZer

De VakantieApp van TenZer biedt veel mogelijkheden. We leggen je graag kort en krachtig uit wat de verschillende functionaliteiten zijn. De VakantieApp is modulair ontwikkeld en dat heeft veel voordelen! Je betaalt namelijk alleen voor de functionaliteiten die je ook daadwerkelijk gebruikt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gewoon even contact met ons op.

 

animatieprogramma

Design in eigen huisstijl

De VakantieApp is heel flexibel ontwikkeld. Wil je graag diverse blokken op de homepage? Dat kan. Liever een foto met alleen een menustructuur? Geen probleem, gaan we regelen. Wij zorgen dat de kleuren in de app worden aangepast in je eigen huisstijlkleuren of naar eigen keuze. Dus of je nu roze, groen, geel of pimpelpaars wilt, alles is mogelijk. 

De VakantieApp is dus altijd uniek en passend bij je huisstijl! En heb je specifieke wensen op gebied van design of structuur, dan kunnen we dit op maat laten maken voor je.  

animatieprogramma

Broodjes bestellen

Een gast kan heel eenvoudig vanuit zijn/haar luie stoel broodjes bestellen via de VakantieApp. Alle bestellingen worden verzameld en deze ontvang je geordend per e-mail.

Maar we hebben het je nóg gemakkelijker gemaakt! (Bijna) alle broodjes staan namelijk al standaard ingevuld in het systeem, inclusief een foto. Je hoeft dus alleen maar aan te geven welke broodjes je verkoopt, de prijzen in te vullen en klaar! We maken het je graag gemakkelijk.

animatieprogramma

Snacks bestellen

Thuis bestellen steeds meer mensen via de bekende bestelapps een maaltijd, dus waarom niet ook op de camping of het vakantiepark? Je gast kan simpel en snel aangeven wat ze bij je willen bestellen en je ontvangt de bestelling op je telefoon.

Ook hier hebben we het je al gemakkelijk gemaakt. (Bijna) alle snacks staan namelijk weer standaard ingevuld in het systeem, inclusief een foto. Je hoeft dus alleen maar aan te geven welke snacks en drankjes je verkoopt, de prijzen in te vullen en klaar! Lekker makkelijk.

animatieprogramma

Betaalfunctie

Maak je gebruik van de broodjes en/of snacks functie in de VakantieApp? Dan kun je het de gast en jezelf nóg makkelijker maken. De gast kan namelijk ook direct betalen via de app. De VakantieApp kan connecten via Pay.nl waardoor de gast via iDeal kan betalen.

animatieprogramma

Animatieprogramma

Toon je animatieprogramma in de VakantieApp met onze speciale widget. De gast kan in de VakantieApp het programma bekijken. We hebben er een filterfunctie aan toegevoegd, waardoor een gast kan filteren op periode maar ook op leeftijd. Ze zien ze snel wat er te doen is voor de allerkleinsten, of juist voor de volwassenen. Indien gewenst kan een gast zich via de app inschrijven voor een bepaalde activiteit.

Je kunt zelf heel eenvoudig het programma invoeren in ons CMS. Goed om te weten, het is mogelijk om het programma ook op je website te tonen. Handig toch?

animatieprogramma

Openingstijden

Toon overzichtelijk alle openingstijden in de VakantieApp. Daarbij maken we één overzichtpagina met alle openingstijden, bijvoorbeeld de receptie, het zwembad en het restaurant. Wil je de openingstijden van het restaurant ook op de informatiepagina tonen van het restaurant? Geen probleem, dit is met één druk op de knop geregeld.

Je kunt zelf de openingstijden invoeren in ons CMS. Goed om te weten, het is mogelijk om de tijden ook op je website te tonen. We denken graag met je mee!

animatieprogramma

Pushberichten

Wil je snel een bericht sturen naar alle gasten, stuur dan een pushbericht. Je gast ontvangt een speciale melding op zijn/haar scherm en kan direct doorklikken naar de app. Superhandig wanneer je een alert wilt sturen.

“Maak je gebruik van Tommy Booking Support? Dan kunnen gasten ook inchecken via De VakantieApp!“