Back in Business met e-mailmarketing

De strategie: maak van een oud-gast een nieuwe gast

De strategie: maak van een oud-gast een nieuwe gast

Consumenten zijn op zoek naar een stuk veiligheid en zekerheid. Ze zoeken het dan ook liever dichter bij huis. Wanneer je een oud-gast nu herinnert aan zijn of haar fijne vakantie bij jou op het bedrijf, is de kans groot dat hij of zij nog een keer terugkomt.

De oplossing: stuur je oud-gast een nieuwsbrief!

Een nieuwsbrief is een eenvoudige manier om in één keer duizenden e-mailadressen tegelijk een e-mail te sturen. Het enige wat je hoeft te doen is je oud-gast te overtuigen met een aantrekkelijk aanbod en opnieuw te verwelkomen.

Wat kunnen wij voor je betekenen

Verstuur je al nieuwsbrieven? Dan kunnen wij nu een nieuwsbrief voor je schrijven en versturen naar jouw gasten. Heb je nog nooit nieuwsbrieven verzonden? Dan is dit hét moment! We helpen je een handje en maken een account voor je aan.

Wat kunnen we concreet voor je doen:

  • Schrijven tekst en zoeken van passende foto’s
  • Aanmaken nieuwsbrief met 2 artikelen en max 3 highlights

Wil jij ook van een oud-gast een nieuwe gast maken? Laat ons je dan helpen! Neem contact met ons op voor een passend aanbod.

De voordelen van het e-mail Back in Business pakket:

  • Informeer eenvoudig al je gasten in 1x over de mogelijkheden
  • E-mailmarketing is een voordelige en laagdrempelige manier om in contact te blijven met je gasten

Voor het verzenden van nieuwsbrieven adviseren wij gebruik te maken van SendinBlue of MailChimp. Heb je nog geen account? Dan kunnen we je uiteraard helpen bij het inrichten van een account. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Bestel nu je Back in Business pakket

Het Back in Business pakket is special samengesteld om nu rondom de coronacrisis zo snel mogelijk weer online zichtbaar te zijn en ook zo snel mogelijk meer boekingen te genereren. Er is geen tijd te verliezen, het is tijd voor actie!

Meer weten of direct in actie komen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct gebruik maken van het aanbod? Neem dan even contact met ons op. We zorgen dat het direct voor je wordt geregeld. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0341-751752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..