Boekingszuil voor campings en vakantieparken

Dé oplossing om 24/7 contactloos te boeken en inchecken

NIEUW: dé Boekingszuil voor de recreatiebranche!

Contactloos zoeken, boeken en inchecken

De Boekingszuil maakt het mogelijk dat gasten bij aankomst een plek of accommodatie kunnen zoeken, boeken en inchecken.Op de boekingszuil vullen ze het reisgezelschap en de gewenste vertrekdag in. Vervolgens kiezen ze een plek op de interactieve kaart en boeken indien gewenst eventuele extra’s bij zoals een bijzettent. Na betaling via de pin kan de vakantie beginnen. Maak je gebruik van een slagboom met kentekenherkenning? Geen punt, ook hier hebben we al rekening mee gehouden.

Bekijk de video over de Boekingszuil

De Boekingszuil is op dit moment alleen geschikt voor gebruikers van Tommy Booking Support. Werk je met een andere software leverancier, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lancering Boekingszuil op Camping Meistershof

In mei 2020 is de eerste Boekingszuil geplaatst op Camping Meistershof in Dwingeloo. Een groot succes! Vele camperaars hebben al gebruik gemaakt van de Boekingszuil. Camping Meistershof heeft een video laten maken die perfect weergeeft hoe een gast thuis en onderweg gebruik kan maken van Online Boeken van TenZer of bij aankomst via de Boekingszuil kan boeken en inchecken.

Daarom kiezen onze klanten voor de Boekingszuil

 • Gasten kunnen contactloos inchecken
 • Gasten kunnen 24/7 inchecken en boeken
 • Gasten kiezen zelf een plek op de interactieve plattegrond
 • Betaling wordt direct afgehandeld via een pinapparaat
 • Volledig gekoppeld aan Tommy Booking Support
 • Via kentekenherkenning opent de slagboom na betaling van de boeking
 • Boeking wordt direct verwerkt in Tommy Bookingsupport
 • Wij ontzorgen je volledig

Een Boekingszuil die inspeelt op de wensen van de gast

Een boekingszuil is niet nieuw, maar wij zagen ruimte voor verbetering. Kansen en mogelijkheden die we graag willen benutten. Onze uitdaging zat voornamelijk in de gebruiksvriendelijkheid van het proces, het design en de koppelingen met diverse partijen. Wij hebben dan ook grondig onderzoek binnen én buiten de branche gedaan naar het gebruik van zuilen. Alle kennis die we in dit onderzoek hebben opgedaan hebben we gebruikt voor onze Boekingszuil. 

En verder? We zijn momenteel bezig met enkele uitbreidingen die echt uniek zijn in Nederland, maar welke dat zijn houden we nog even voor onszelf. Houd onze website in de gaten voor nieuwe updates.

Boeken op de plattegrond moet leuk zijn

Een plek uitzoeken op een plattegrond kan in sommige gevallen een ware uitdaging zijn. Helemaal op een plattegrond met honderden kampeerplaatsen. Wij hebben daarom een unieke oplossing ontwikkeld waarbij bezoekers stapsgewijs een plek uitzoeken. Onze Interactieve Plattegrond helpt gasten de juiste plek te zoeken. Gedurende het zoeken kan een gast het aanbod filteren en een foto van de plek of faciliteit bekijken. Deze en andere extra opties zorgen dat boeken op een plattegrond eenvoudig en leuk wordt.

 

Wat maakt onze Boekingszuil uniek

 • Je bepaalt zelf welke accommodaties op een zuil geboekt mogen worden
 • Voorkeursboeking maken op basis van een plattegrond mag, maar hoeft niet
 • Je bepaalt zelf welke artikelen bijgeboekt mogen worden
 • Gekoppeld aan de Boekingsmanager van TenZer waardoor Online Boeken op een desktop, smartphone of boekingszuil allemaal in 1 lijn is
 • De zuil is naar wens te designen of uit te breiden
 • Volledig werkend opgeleverd op locatie
zuil1
zuil1zuil1 zuil1 zuil1 zuil1 zuil1

Een zuil van Diz staat voor kwaliteit

TenZer werkt samen met Diz als het gaat om de levering van de zuil. Diz ontwerpt en ontwikkelt de zuilen in eigen beheer waardoor ze optimaal maatwerk kunnen leveren en kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de recreatieondernemer én de gast. Zo kun je zelf het design en de kleur uitkiezen of de zuil laten beplakken met je bijvoorbeeld een logo. Maar ook bieden ze zuilen met geïntegreerde desinfectiemiddelen, scanners en pinapparaten. Meer weten? Bekijk www.diz.nl

Wat wij voor je kunnen betekenen

 • Maak je gebruik van Tommy Bookig Support en Pay.nl
 • En wil je ook gebruik maken van de beste Boekingszuil? Dat kan!
 • Wij kunnen je op dat vlak volledig ontzorgen.
 • Wij zorgen dat de zuil in samenwerking met Diz wordt geleverd, installeren de benodigde hardware & software en testen de zuil op locatie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op Wij kunnen er uren over vertellen, pagina’s tekst erover schrijven en vele plaatjes tonen, maar eigenlijk kun je het beste zelf ervaren wat onze Boekingszuil allemaal kan. Wij komen graag op locatie onze Boekingszuil demonstreren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0341 - 751 752, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ontdek al onze Online Boeken oplossingen

en ontvang ook meer boekingen en gasten!

tenzer_icon