Conversie optimalisatie

Haal meer boekingen uit je bestaande website

zoekenboek

Hoe goed is jouw website écht?

Haal meer boekingen uit je bestaande website

Dagelijks 10.000 bezoekers op je website klinkt natuurlijk supergoed. Maar als de bezoekers niet doen wat je wil, heb je er niets aan. Het uiteindelijke doel is een goede bezettingsgraad, dus heb je boekingen en contactmomenten nodig. De grote vraag is dus of je wel alles haalt uit je huidige website of dat je nog kansen laat onbenut laat.

TenZer kan je helpen. Onze jarenlange ervaring binnen de recreatiebranche en op gebied van online marketing maakt ons dé ideale partner als het gaat om conversie optimalisatie. Wij weten als geen ander dat de beleving op een website ontzettend belangrijk is, maar onder de streep moet het wat opleveren!

Met conversie optimalisatie haal je meer uit je bestaande website; meer boekingen, meer contactmomenten. Dus waarom nog langer wachten?

Daarom kiezen onze klanten voor ons:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de recreatiebranche
  • Persoonlijk advies
  • Focus op meer boekingen

“Een succesvolle website levert meer bezoekers en meer gasten op“

Conversie optimalisatie

Haal meer uit je website

Conver-wat? Even een klein stukje theorie: conversie is het percentage bezoekers op je website dat tot een (trans)actie overgaat. Die actie kan zijn een boeking, maar ook een nieuwsbriefinschrijving, klik op een bel-button of het invullen van een contactformulier. Wellicht is een online boeking het meest gewenst, echter geldt voor een kampeergast of gast van een groepsaccommodatie dat ze vaak aanvullende wensen willen bespreken. Voor deze gasten zijn contactmomenten dus ook heel erg belangrijk. Vervolgens kun je de bezoeker telefonisch of per e-mail overtuigen om te boeken.

“Wist je dat een consument gemiddeld 7x een website bezoekt voordat ze gaan boeken?“

 

Onze kracht

Laat ons doen waar we goed in zijn

Waar onze kracht zit, is onze kennis van de branche. We volgen de trends en weten wat er leeft en speelt en hoe je de beleving op het bedrijf kunt vertalen naar een goed renderende website. Heel kort door de bocht: elk hotel verhuurt een kamer met een bed, maar de beleving is nergens gelijk. Díe unieke kenmerken die zorgen voor de unieke beleving zijn van groot belang om online te promoten. Alleen zo kun je in contact komen met de gast die jíj graag wil.

Door middel van de programma’s als Google Analytics en Hotjar kunnen we het gedrag van de huidige bezoeker onder de loep nemen, om vervolgens te gaan kijken waar we de verbeterpunten zien. Daarbij geldt meten = weten!

Alleen conversie optimalisatie of full-service

Kunnen we nog meer voor je betekenen?

Een website is slechts één onderdeel van online marketing, maar wel een hele belangrijke! Daarnaast is het van groot belang om te kijken naar de overige mogelijkheden. Wil je meer bezoekers op je website? Dan zijn SEO, Google Ads of Social Ads wellicht wat voor jou. Wil je het herhalingsbezoek van je gasten verhogen, denk dan bijvoorbeeld eens aan emailmarketing. Meer weten over de diverse online marketingactiviteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.