Zoek & Boek

Meer bezoekers en meer boekingen

Boekingsmanager

Een manager voor je online boekingen

zoekenboekTenZer introduceert de Boekingsmanager! Een unieke tool die de accommodaties in je reserveringssoftware pakket ontsluit naar je website of boekingszuil. Hoe het werkt? We leggen het je graag uit.

Even voorstellen: de Boekingsmanager van TenZer

De Boekingsmanager is onze “intelligente stekkerdoos” in de cloud en importeert op basis van koppelingen met de reserveringssoftware o.a. de accommodaties / objecten, locaties en arrangementen.

De Boekingsmanager is een unieke tool waarmee je de accommodaties die je op je website boekbaar wilt maken, kunt beheren en optimaliseren. Wanneer de accommodaties in de Boekingsmanager zijn voorzien van foto’s en teksten, kunnen ze worden weergegeven waar je maar wil via onze Online Boeken widgets. Niet alleen online, maar ook op onze nieuwe boekingszuil.

Online Boeken

Ontdek onze widgets

TenZer heeft diverse Online Boeken widgets ontwikkeld om te kunnen zoeken en online boeken. Bij de ontwikkeling van de widgets staat de wens van de consument centraal en ligt de focus op het genereren van boekingen. Hoe beter je inspeelt op de wens, hoe sneller men boekt; doel behaald!

Een greep uit onze widgets:

  • Slimme zoekbalken
  • Overzichtspagina met optioneel filtering / sortering / alternatieve mogelijkheden
  • Direct Online Boeken
  • Arrangementen
  • Locatievoorkeur op de kaart selecteren
  • Prijsmatrix
  • Boekstraat

“Door onze nauwe samenwerking met Tommy Booking Support is het nu ook mogelijk om Tommy te koppelen aan onze Boekingszuil. “

NIEUW: Boekingszuil van TenZer

Onze uitdaging: snel en simpel boeken, maar het moet vooral ook leuk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat is gelukt! Inclusief een interactieve kaart zodat je zelf een plek kunt uitkiezen. Met de Boekingszuil van TenZer is het mogelijk om binnen 2 minuten te zoeken en boeken. Geen gedoe, maar gewoon snel, makkelijk én leuk!

De Boekingsmanager groeit met je mee

De Boekingsmanager is zo ontwikkeld dat je zelf kunt kiezen van welke widget je wel of geen gebruik wilt maken. Wil je alleen een prijstabel? Of alleen Direct Online Boeken? Dat kan. Wil je een jaar later ook de Zoekbalk gebruiken, dan is dat snel en eenvoudig te integreren in de website. Geen gedoe, gewoon gebruiksgemak.

Geen reserveringssoftware maar een manager voor je boekingen

TenZer ontwikkelt geen reserveringssoftware, dat laten we graag over aan specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in online boeken. Onze Boekingsmanager is een tool om de data uit de reserveringssoftware te ontsluiten naar je website. Op de receptie is en blijft je reserveringssoftware altijd centraal staan. Daar beheer je alle boekingen, gastgegevens, objecten en prijzen. Pas je een prijs aan in je reserveringssoftware? Dan zorgt de Boekingsmanager dat deze direct online staat.

De reserveringssoftware en de Boekingsmanager werken dus perfect samen om te zorgen voor meer boekingen.

Is het iets voor jou?

De Boekingsmanager kan momenteel koppelen met Tommy Booking Support, Recronizer en Vakantie24.

Koppelingen met Stratech, Tibos en andere leveranciers zijn op aanvraag.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag een passend advies en komen bij je langs voor een demo.