De beste recreatie app?

De VakantieApp natuurlijk!

De beste recreatie app? De VakantieApp natuurlijk! Dé app voor recreatiebedrijven

De VakantieApp is de beste app voor recreatiebedrijven. Deze app voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties of B&B is speciaal ontwikkeld voor je gasten. Niet alleen in aanloop naar zijn/haar vakantie, maar ook tijdens de vakantie en na de vakantie kun je zo eenvoudig in contact blijven met je gast. Gasten kunnen hier informatie lezen, het animatieprogramma bekijken, broodjes bestellen, inchecken en nog veel meer. En wil je graag iets onder de aandacht brengen? Stuur ze dan een pushbericht vanuit de recreatie app. Simpel, snel en eenvoudig.

Een app speciaal voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en B&B 

In de recreatie app vind je alle informatie centraal op 1 plek: de VakantieApp. Gasten hebben in aanloop naar en gedurende hun verblijf vaak veel vragen. “hoe laat gaat het zwembad open”, “wat is er te doen vanavond op de camping”, “waar kan ik broodjes bestellen en afhalen”, “ wat zijn de nieuwe hygiëne maatregelen”, het zijn zo maar een paar voorbeelden van simpele vragen die je in de app kunt beantwoorden. Met de app voor recreatiebedrijven kunnen gasten vanuit hun “luie” stoel alles lezen, broodjes en snacks bestellen en het laatste nieuws lezen of inspiratie opdoen voor leuke eropuit tips. Super handig voor de gast én het ontlast de receptioniste.

Functionaliteiten van de VakantieApp

De App voor recreatiebedrijven kan heel veel en het fijnste is, je kunt hem zelf helemaal naar wens opbouwen en uitbreiden. De functionaliteiten in het kort:

 • Tonen van de openingstijden
 • Tonen van een plattegrond van het vakantiepark
 • Tonen van Google Maps bij eropuit mogelijkheden
 • Tonen van het weerbericht van vandaag en morgen
 • Broodjes bestellen
 • Snacks bestellen
 • Betaalfunctie voor broodjes en/of snacks
 • Animatieprogramma
 • Taalmodule voor Engels en/of Duits
 • Pushberichten
 • En nog veel meer!

Lees hier meer over alle functionaliteiten van de recreatie app

recreatie app

Je eigen app in alle Appstores

Wij melden je recreatie app aan in de appstores. Gasten kunnen dus naar de Playstore of Applestore gaan, zoeken op jouw naam en vinden dan direct jouw app! De VakantieApp is namelijk géén containerapp, maar een 100% app op je eigen naam.

Er zijn veel verschillende soorten apps waaronder een webapp, containerapp, native app. Lees hier alles over de verschillen. We helpen je graag bij het vinden van de ideale app voor de recreatiebranche.

recreatie apps

De voordelen van een app voor recreatiebedrijven

Een app voor je gasten heeft veel voordelen, we noemen er een paar:

 • Alle informatie staat centraal in de app, van eropuit tips tot belangrijke telefoonnummers
 • Je kunt besparen op drukkosten voor de bestelformulieren, het animatieprogramma en het parkboekje
 • Het animatieprogramma kan óók op je website getoond worden en is dus altijd en overal up to date
 • Je kunt je gasten eenvoudig informeren in geval van noodgevallen, storingen of attenderen op bepaalde faciliteiten zoals de snackbar en het animatieprogramma
 • Gasten kunnen via de app inchecken waardoor de drukte op de receptie wordt gereguleerd

Lees hier meer over de voordelen van een recreatie app. Wil je graag alles uit je app halen, lees dan ook onze AppSpiratie. We geven je graag tips om optimaal gebruik te maken van je app.

App voor recreatie

Een app voor grote en kleine recreatiebedrijven

Of je nu 40 of 400 verblijfsmogelijkheden hebt, de app biedt altijd een passende app. De app is zo ontwikkeld dat je hem zelf kunt uitbreiden. Diverse widgets zoals broodjesservice animatieprogramma, taalmodules, etc zijn allemaal optioneel. Je kunt de app eenvoudig upgraden of downgraden. Ideaal, want zo betaal je dus alleen voor hetgeen je gebruikt.  

En of je nu een klein of groot recreatiebedrijf exploiteert, wij zorgen er altijd voor dat de app de uitstraling van je huisstijl krijgt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de recreatie app?

Wil je meer weten over de mogelijkheden over de camping app of een passende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!