Marketing voor Campings

Van potentiële gast naar tevreden gast

Marketing camping

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

TenZer is gespecialiseerd in marketing voor campings. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een website, de lancering van een social media campagne of het versturen van een nieuwsbrief, wij kunnen je volledig ontzorgen.

TenZer is dé online specialist voor de recreatiebranche. Wij werken enkel voor campings, vakantieparken, groepsaccommodaties en andere recreatie gerelateerde bedrijven in binnen- en buitenland. Wij weten als geen ander wat er leeft en speelt in de branche, wat de trends zijn en waar de kansen en mogelijkheden liggen op gebied van marketing voor campings.

Wat maakt marketing voor een camping bijzonder

Bij de marketing voor een camping staat de beleving centraal. Datgeen wat een gast kan verwachten en beleven op de camping, moet in alle marketing activiteiten naar voren komen. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij zorgen dat de unieke kenmerken van de camping, worden vertaald naar je marketing activiteiten. Het resultaat? Je ontvangt de gast die bij je past!

Onze specialisatie: Online Boeken

Bij ons staat de gast centraal en is het doel het behalen van meer boekingen. Om dat te realiseren hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld, waaronder de Online Boeken oplossing. Deze online boeken widget wordt aangesloten op bestaande reserveringssoftware, bijvoorbeeld Tommy, en is zo ontwikkeld dat een gast snel en simpel kan zoeken en boeken. Uniek is onze interactieve plattegrond waardoor een bezoeker op een leuke manier een voorkeurslocatie kan selecteren en boeken. Daarbij hebben wij maar 1 uitdaging: het verhogen van het rendement: meer boekingen.

Waar wil je meer over weten?