De beste campingapp?

De VakantieApp natuurlijk!

Op zoek naar een camping app? Ontdek de VakantieApp, dé app voor campings!

Wanneer je op zoek bent naar een app voor je camping, dan is de VakantieApp echt iets voor jou! Deze app voor campings is er speciaal voor je gasten. Niet alleen in aanloop naar de vakantie, maar ook tijdens de vakantie en na de vakantie kun je zo eenvoudig in contact blijven met je gast. Gasten kunnen hier informatie lezen, het animatieprogramma bekijken, broodjes bestellen, inchecken en nog veel meer. En wil je graag iets onder de aandacht brengen bij je campinggasten? Stuur ze dan een pushbericht vanuit de CampingApp. Zo blijf je eenvoudig in contact met je gasten!

Een camping app speciaal voor gasten op de camping

In de app vind je alle informatie centraal op 1 plek. Gasten hebben in aanloop naar en gedurende hun verblijf vaak veel vragen. “wat is er te doen vanavond op de camping”, “waar kan ik broodjes bestellen en afhalen”, “ hoe laat is het zwembad open”, het zijn zo maar een paar voorbeelden van simpele vragen die je in de app kunt beantwoorden. Met de CampingApp kunnen gasten vanuit hun “luie” stoel alles lezen, broodjes en snacks bestellen en het laatste nieuws lezen of inspiratie opdoen voor leuke eropuit tips. Super handig voor de gast én het ontlast de receptionist(e)!

De functionaliteiten van de CampingApp

Onze App is speciaal ontwikkeld voor campings. Het fijne is dat je kunt hem zelf helemaal naar wens opbouwen en uitbreiden. Een greep uit de functionaliteiten:

 • Tonen van de openingstijden
 • Tonen van een plattegrond van het vakantiepark
 • Tonen van Google Maps bij eropuit mogelijkheden
 • Tonen van het weerbericht van vandaag en morgen
 • Broodjes bestellen
 • Snacks bestellen
 • Betaalfunctie voor broodjes en/of snacks
 • Animatieprogramma
 • Taalmodule voor Engels en/of Duits
 • Pushberichten
 • En nog veel meer!

Lees hier meer over alle functionaliteiten van de CampingApp

camping app

Je eigen camping app in alle Appstores

Wij melden je camping app aan in de appstores. Gasten kunnen dus naar de Playstore of Applestore gaan, zoeken op jouw naam en vinden dan direct jouw app! De VakantieApp is namelijk géén containerapp, maar een 100% app op je eigen naam. 

Er zijn veel verschillende soorten apps waaronder een webapp, containerapp, native app. Lees hier alles over de verschillen. We helpen je graag bij het vinden van de ideale CampingApp.

campingapp

De voordelen van een app voor campings

Een app voor je campinggasten heeft veel voordelen, we noemen er een paar:

 • Alle informatie staat centraal in de app, van eropuit tips tot belangrijke telefoonnummers
 • Je kunt besparen op drukkosten voor de bestelformulieren, het animatieprogramma en het parkboekje
 • Het animatieprogramma kan óók op je website getoond worden en is dus altijd en overal up to date
 • Je kunt je gasten op de camping eenvoudig informeren in geval van noodgevallen, storingen of attenderen op bepaalde faciliteiten zoals de snackbar en het animatieprogramma
 • Gasten kunnen via de app inchecken waardoor de drukte op de receptie wordt gereguleerd

Lees hier meer over de voordelen van een app. Wil je graag alles uit je app halen, lees dan ook onze AppSpiratie. We geven je graag tips om optimaal gebruik te maken van je app.

camping app

Een app voor grote en kleine campings

Of je nu 40 of 400 kampeerplaatsen hebt op de camping, de VakantieApp biedt altijd een passende app. De app is zo ontwikkeld dat je hem zelf kunt uitbreiden. Diverse widgets zoals broodjesservice animatieprogramma, taalmodules, etc zijn allemaal optioneel. Je kunt de app eenvoudig upgraden of downgraden. Ideaal, want zo betaal je dus nooit te veel!

En of je nu een kleine of grote camping exploiteert, wij zorgen er altijd voor dat de app de uitstraling van je huisstijl krijgt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de camping app?

Wil je meer weten over de mogelijkheden over de camping app of een passende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!