Landhaus Meine Auszeit

Hier bent u echt op vakantie!

  • Website development
  • Zomer- en winter template
  • Integratie Zoover
  • Integratie HolidayCheck
  • Integratie taalmodule
Naar de website

Landhaus Meine Auszeit

Hier bent u echt op vakantie!

Landhaus Meine Auszeit, gelegen in het Duitse Bodenmais, is een kleinschalig pension / bed & breakfast waar aandacht voor mensen centraal staat. Bodenmais is uitstekend bereikbaar en biedt volop keus aan wandelaars, fietsers, motorrijders, mountainbikers, langlaufers & skieërs, rustzoekers en levensgenieters. Vakantie en Bodenmais...een verrassende combinatie!

In 2014 zijn de huidige eigenaren Kim en Joost verhuisd naar Duitsland en hebben de B&B gekocht. TenZer is toen gevraagd om 2 websites te ontwikkelen, een Duitse en een Nederlandse. In 2018 hebben we de website helemaal in een nieuw jasje gestoken en is een passend design gemaakt voor deze tweetalige website. Daarbij was van belang dat de mooie foto’s goed tot zijn recht zouden komen en bijdragen aan de beleving.

Uniek aan deze website is dat er 2 versies zijn: een winter en een zomer website. Op een vast moment in het jaar, worden de kleurstelling op de website aangepast van winters blauw naar zomers groen. Indien gewenst kunnen fotosliders en fotoboeken ook worden aangepast. Hierdoor wordt perfect ingespeeld op de 2 seizoenen in Bodenmais: skiën in de winter en wandelen door de bossen in de zomer.

more_about_designs_mobile

Highlights

  • Zoek & Boek gekoppeld aan Tommy
  • 100% responsive
  • Veel beeldmaterialen
  • Taalmodule
more_about_designs_tab

100% responsive

Ruim 40% van de bezoekers bezoekt de website op een smartphone. Dat vraagt om een website die perfect werkt op alle schermen. We hebben de informatie die op de website getoond wordt helemaal afgestemd op het kleinere scherm van de smartphone. Technieken die in apps gebruikt worden hebben we toegepast op de website om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te realiseren.

De Zoek & Boek oplossing van TenZer is 100% mobile-proof. Waar je ook bent, je kunt snel en eenvoudig zoeken en boeken binnen het aanbod. Ook handig: als je eenmaal hebt gezocht en een volgende pagina bekijkt, worden je voorkeuren onthouden. Stukje gebruiksgemak. Ook de arrangementen worden overzichtelijk getoond in een overzicht én in het resultatenoverzicht.