GroepenZeeland

Samen meer resultaat behalen

 

  • Website development
  • Zoek & Boek oplossing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
Naar de website

GroepenZeeland

Samen meer resultaat behalen

GroepenZeeland is een samenwerkingsverband met 27 groepsaccommodaties en vakantieparken in Zeeland. De groepsaccommodaties hebben allemaal een eigen karakter en doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele groepsaccommodatie met een landelijk karakter, of juist een luxe groepsaccommodatie aan de kust, GroepenZeeland biedt altijd een passend aanbod.

TenZer en GroepenZeeland werken al sinds 2016 samen, waarbij wij zijn gestart met de ontwikkeling van de website. De zoek & boek oplossing binnen de website is gekoppeld met de reserveringssoftware van Denk Digitaal, Recronizer. Doel van het platform is om zoveel mogelijk bezoekers door te laten klikken naar de websites van de deelnemende groepsaccommodaties. De afgelopen jaren schommelt de doorklik zo rond de 70%! Dat wil zeggen dat van elke 100 bezoekers er 70 doorklikken naar een van de websites van de deelnemers.

Bezoekers op de website geven in het zoek & boek hun voorkeuren aan en de website toont direct welke accommodaties beschikbaar zijn. 

Daarnaast optimaliseren wij de website voor de zoekmachines en hebben de website verder uitgebreid met een taalmodule om zo de Duitse doelgroep beter te kunnen benaderen.

Onze werkzaamheden hebben geresulteerd in een zeer forse stijging op gebied van bezoekers, doorklike én tevens directe boekingen.