Online boeken van een Glampingtent bij Greencamp

Eenvoudig zoek & boeken in het grote aanbod in Europa

 

 • Online Boeken oplossing
 • Maatwerk voor zoekbalk
 • Maatwerk voor filtering
 • Advies bij Tommy vraagstukken
Naar de website

Online boeken van een Glampingtent bij Greencamp

Eenvoudig zoek & boeken in het grote aanbod in Europa

Greencamp is al jarenlang klant bij Tommy Bookingsupport en maakte gebruik van de standaard online boeken oplossing van Tommy. Greencamp had aanvullende wensen op gebied van het online boeken waardoor Tommy Booking Support Greencamp heeft geadviseerd om de Online boeken oplossing van TenZer te integreren. 

Boekingsmanager biedt de oplossing

Door onze Boekingsmanager te koppelen aan het Tommy account van Greencamp konden we alle campings, glampingtenten, locaties en arrangementen importeren. Binnen de Boekingsmanager hebben we extra opties toegevoegd namelijk de mogelijkheid tot het kiezen van een land (Greencamp verhuurt Glapmpingtenten in meerdere landen) en een slim filter.

Maatwerk binnen het Online Boeken

De grootste uitdaging van dit project zat in de uitgebreide zoekfunctie, waarbij een bezoeker kan zoeken op land, type accommodatie, aankomst en personen. Tevens kan gedurende de zoektocht het aanbod verder worden verfijnd door gebruik te maken van filters en kan het aanbod op de kaart worden getoond.

Wat hebben we gedaan:

 • Maatwerk integratie van onze Online Boeken oplossing
 • Toevoegen extra zoekvelden in de zoekbalk
 • Slimme filtering ontwikkeld
 • Sorteerfunctie voor het zoekresultaat
 • Tonen van de zoekresultaten op de kaart
 • Advies en consultancy op inrichting van Tommy Booking Support
 • Volledig in de huisstijl van Greencamp

site_screens_laptop
Homepage Desktop
site_screens_mobile
Homepage Mobile
site_screens_laptop
Resultaatpagina Desktop
site_screens_mobile
Resultaatpagina Mobile
site_screens_laptop
Campingpagina Desktop
site_screens_mobile
Campingpagina Mobile

Uitdagingen van dit project

Onze uitdaging was niet zozeer om onze Online boeken oplossing binnen de bestaande website te integreren. Maar er moest een oplossing worden bedacht om bezoekers te laten zoeken binnen landen in combinatie met campings met meerdere tenten.

De standaard koppeling vanuit Tommy biedt niet de benodigde informatie waardoor we op maat een oplossing hebben geïntegreed in onze Boekingsmanager. 

Tevens hebben we een uitgebreide filtermogelijkheid ontwikkeld inclusief de mogelijkheid om de resultaten te sorteren op verschillende manieren.

Kortom een zeer uitdagend project waarbij we optimaal gebruik hebben gemaakt van de Boekingsmanager om zodoende een heel uitgebreide Online boeken oplossing te realiseren.

bg-image
bg-image
Slimme zoekbalk

Slimme zoekbalk

met directe filtermogelijkheid

De slimme zoekbalk gaat verder dan zoeken binnen het aanbod op basis van aankomst en vertrekdata. Er zijn extra keuzevelden toegevoegd waardoor een bezoeker ook een voorkeur voor een land kan aangeven en voorkeur voor wel of geen privé sanitair. Zo kan perfect worden ingespeeld op de wensen van de bezoeker om snel en simpel te zoeken.

Natuurlijk toont de slimme zoekbalk alleen de mogelijke aankomst- en vertrekdagen, zodat we niet hoeven te tonen helaas geen accommodaties gevonden.

.

bg-image
Filteren & sorteren

Slimme zoekresultaten met filtering

met filtering en sorteerunctie

In de zoekresultaten tonen we de campings die 1 of meer glampingtenten beschikbaar hebben. Aangezien een camping meerdere type tenten kan aanbieden is in overleg met Greencamp besloten de voordeligste tent als eerste te tonen. Een stukje maatwerk wat speciaal voor Greencamp is ontwikkeld. We hebben onze Boekingsmanager dusdanig aangepast dat we de gegevens vanuit Tommy Booking Support direct realtime kunnen controleren en meteen de juiste camping en tentcombinatie tonen.

De bezoeker kan vervolgens het zoekresultaat verfijnen met behulp van een slim filter. Slim in die zin dat het filter bij elke keuze opnieuw bepaalt welke filters er dan nog mogelijk zijn. Op deze wijze kan je als bezoeker nooit 0 resultaten vinden. Dat noemen wij gebruiksvriendelijk!

Tot slot kan de bezoeker de zoekresultaten sorteren of op de kaart bekijken.

bg-image
Meer prijzen en kortingen

Extra promoten van arrangementen en aanbiedingen

Eventuele arrangementen en/of aanbiedingen worden in een vroeg stadium getoond aan de bezoeker. Visueel brengen we dat dan duidelijk in beeld zodat het ook direct onder de aandacht komt.

Tevens hebben bezoekers de mogelijkheid om meer prijzen te bekijken van Glamping tenten bij de campings.

Kortom een zeer uitgebreide zoekresultatenpagina met diverse mogelijkheden voor de bezoekers.

bg-image
Direct online boeken

Direct boeken op een campingpagina

Op de camping pagina kan de bezoeker direct een vakantie gaan boeken. We brengen de prijs op basis van de gemaakte keuzes direct in beeld en ook de boekbutton is altijd in beeld.

Als de bezoeker door de pagina scrollt komt hij of zij ook de prijsmatrix tegen. In de matrix kan de bezoeker eventueel het gehele aanbod van de camping en de beschikbaarheid bekijken.

more_about_designs_mobile
more_about_designs_tab

Voor iedere verhuurwebsite mogelijk

Verhuur jij ook glampingtenten of andere accommodaties en maak je gebruik van de reserveringssoftware van Tommy Bookingsupport? Dan is onze zoek & boek oplossing zeker een goede aanvulling op je website.

Onze zoek & boek oplossing geeft de bezoeker van je website de tools die hij of zij nodig heeft om snel en eenvoudig de vakantie te boeken.