De Vier Eiken

Dat voelt goed

  • Website ontwikkeling
  • Integratie Online Boeken oplossing
  • Website optimalisatie
  • Social Ads
  • E-mailmarketing
Naar de website

De Vier Eiken

Dat voelt goed

De Vier Eiken ligt aan de rand van een groot natuurgebied in Drenthe en biedt gasten de mogelijkheid om te overnachten in een luxe lodge met wellness faciliteiten of comfortabele groepsaccommodatie. De lodges zijn in 2015 gebouwd en zijn een groot succes! Aan het begin van de eerste lockdown van Covid-19 is gekozen om juist nu te investeren in een social media campagne gericht op ontspannen & werken in de natuur met veel privacy. Deze campagne was zeer succesvol en de boekingen stroomden binnen!  

TenZer en De Vier Eiken werken al sinds 2014 samen, waarbij wij meerdere marketingactiviteiten voor ze mogen uitvoeren. In 2020 kregen we de uitdaging om de website in een nieuw jasje te steken met een luxere uitstraling om zo een vernieuwende doelgroep te benaderen. In de nieuwe website staan de boekingswidgets van TenZer centraal om de bezoekers snel en simpel te kunnen helpen bij hun zoektocht naar een vakantiebestemming.

De Vier Eiken beschikt over prachtige professionele foto’s en video’s. Het design is dan ook zo ontworpen dat de foto’s het verhaal vertellen. Eén foto zegt meer dan 1.000 woorden en vertellen op de website precies wat je kunt beleven en ervaren. Puur genieten in de natuur.