Camping In der Enz

Gemoedelijk en betrokken

  • Website development
  • Integratie Tommy
  • Content creatie
  • Zoekmachine optimalisatie
Naar de website

Camping In der Enz

Camping In der Enz is een werkelijk prachtig gelegen camping in de Duitse Eifel. Omringd door de groene natuur kun je genieten van vakantie op de camping. Met het geluid van een kabbelend beekje dat over de camping stroomt op de achtergrond, kom je hier even helemaal tot rust.

Voordat we in 2016 aan deze opdracht begonnen zijn we naar Duitsland gereden om de camping te bezichtigen en de sfeer te proeven. Via de slingerende wegen door het heuvellandschap bereikten we de camping. En eerlijk is eerlijk: het is een heerlijke plek om vakantie te vieren! We willen Aart en Maria dan ook van harte bedanken voor hun gastvrijheid!

Voor In der Enz hebben we een website ontwikkeld waarbij we een uniek design hebben gemaakt waarin alle kenmerkende elementen goed worden benadrukt. Daarnaast moest de website flexibel zijn zodat er later elementen aan toegevoegd konden worden. In 2018 zijn Aart en Maria een inzamelingsactie begonnen voor KiKa, wat al gauw een groot succes werd. Wanneer gasten lege flessen of kratjes achterlaten, dan wordt dit geld gedoneerd aan KiKa. Een geweldig initiatief dat vervolgens ook is toegevoegd aan de website.

De website is een absoluut succes en boekt nog elk jaar een forse plus op bezoekersaantallen en boekingen.