NIEUW: Zoek & Boek op de Plattegrond

Dé oplossing voor het maken van een voorkeursboeking

NIEUW: Zoek & Boek op de Plattegrond

Dé oplossing voor het maken van een voorkeursboeking

zoekenboek

Het zoeken en boeken van een vakantie moet leuk én makkelijk zijn. Maar wat leuk zou moeten zijn kan al snel een grote uitdaging worden wanneer een gast graag een voorkeurslocatie wil boeken op een smartphone. Bij een mini-camping blijft het nog overzichtelijk, maar wanneer je een groot recreatiebedrijf exploiteert met meer dan 20 objecten en 500 locaties, dan wordt het al snel een uitdaging of ware nachtmerrie voor een gast. De nieuwe 'Zoek & Boek op de Plattegrond'-module van TenZer biedt dé oplossing.

Wat maakt Zoek & Boek op de Plattegrond bijzonder

 • Een bezoeker kan zoeken op basis van reisgezelschap, data en type object
 • Het aanbod kan worden gefilterd, bijvoorbeeld op ochtendzon, avondzon of zicht op speeltuin
 • De plattegrond wordt opgedeeld in secties (een sectie kan zijn een kampeerveld)
 • Per locatie wordt een foto, korte toelichting of opsomming getoond
 • Arrangementen direct in beeld
 • Korting direct in beeld
 • Verkort boeken mogelijk (enkel naam, email en telefoonnummer)
 • 100% mobile proof
 • Geschikt voor elke website

bg-image
bg-image
Zoeken binnen het aanbod

Zoeken op een plattegrond

Snel en simpel

Een bezoeker kan eenvoudig aangeven wanneer hij/zij op vakantie wil gaan, met welk reisgezelschap en welk type object zijn/haar voorkeur heeft. Per stap gaat de module na wat de mogelijkheden zijn. Om een voorbeeld te noemen, op basis van de gewenste aankomstdag wordt direct gekeken wat mogelijke vertrekdata zijn. Alle andere dagen zijn niet aanklikbaar. Zo wordt de bezoeker als het ware geholpen bij het zoeken van een favoriete vakantiebestemming.

Alle voordelen op een rij:

 • Zoekbalk passend bij het bedrijf;
 • Toont alleen beschikbare aankomst- en vertrekdata;
 • Directe controle op verblijfsduur en aantal personen;
 • Toont alleen beschikbare objecten.
bg-image
Resultatenpagina

Alle resultaten in 1 overzicht

Simpel en overzichtelijk

We hebben ervoor gekozen om de plattegrond op te delen in secties. Een sectie is bijvoorbeeld een kampeerveld of laan. Op de plattegrond wordt per sectie het aantal beschikbare accommodaties of kampeerplaatsen in de geselecteerde periode getoond. Een bezoeker kan nu simpelweg klikken op een sectie om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Goed om te weten, indien een bezoeker bepaalde wensen heeft zoals een schaduwplaats of uitzicht op een speeltuin, dan kan dat in deze stap worden aangegeven.

Alle voordelen op een rij:

 • Resultaten worden per sectie weergegeven;
 • Bezoeker kan per sectie de mogelijkheden bekijken;
 • Mogelijkheid om de resultaten te filteren.
bg-image
Inzoomen

Inzoomen op de plattegrond

Help de bezoeker kiezen

Wanneer de bezoeker heeft geklikt op één van de secties, dan krijgt hij/zij een overzicht van de mogelijkheden. Hier worden alleen de beschikbare locaties met een icon getoond. Is de locatie al bezet, dan wordt deze dus ook niet getoond, ook niet met een rood icoontje om afleiding te voorkomen.

Elk icoontje is aanklikbaar waarnaar er aanvullende informatie over de betreffende plek wordt getoond.

Goed om te weten, arrangementen en all-in prijzen worden gedurende het proces weergegeven.

Alle voordelen op een rij:

 • Bezoeker kan per locatie de mogelijkheden bekijken;
 • Mogelijkheid om de resultaten te filteren;
 • Prijzen en arrangementen direct in beeld.

Zoek & Boek op de plattegrond gekoppeld aan Tommy

TenZer ontwikkelt zelf geen reserveringssoftware, dat laten we graag aan de specialisten over. Wij focussen ons enkel en alleen op de online oplossing waarbij wij sturen op rendement. Daarbij zijn wij continu aan het monitoren hoe we het proces kunnen optimaliseren om meer boekingen te realiseren.

Zoek & Boek op de Plattegrond is momenteel enkel geschikt voor Tommy. TenZer en Tommy Booking Support werken nauw samen om te kijken waar kansen en mogelijkheden liggen op het gebied van online boeken. Niet alleen de prijzen en beschikbaarheid worden uit Tommy gehaald, maar ook de foto’s, omschrijvingen, arrangementen en filtermogelijkheden. Dit maakt dat een recreatieondernemer zelf eenvoudig dingen kan aanpassen. “Als het gaat om gebruiksvriendelijkheid willen we het niet alleen voor de gast zo makkelijk mogelijk maken, maar ook voor de ondernemer”, aldus John van Slooten van TenZer. Dankzij de goede samenwerking met Tommy Booking Support hebben we dit mogelijk weten te maken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Wij kunnen er uren over vertellen, pagina’s tekst erover schrijven en vele plaatjes tonen, maar eigenlijk kun je het beste zelf ervaren wat onze Zoek & Boek-oplossing kan. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met John van Slooten op telefoonnummer 0341 - 751 752.

Meer weten? Bel:0341-751752
Neem contact op

Nieuwsgierig geworden?