Het TenZer Succes-arrangement

Full-service marketing met succes

Succesarrangement

Het TenZer Succes-arrangement

Full-service marketing met succes

TenZer biedt dé oplossing om je volledig te ontzorgen op gebied van online marketing: het Succes-arrangement! Wat nou het grote voordeel is van het Succes-arrangement? Het levert je meer bezoekers en meer boekingen op: SUCCES!

Op basis van feiten en cijfers gaan we aan de slag om je bezetting te optimaliseren. Onze kennis en ervaring op gebied van techniek, marketing en de recreatiebranche komen dan ook goed van pas om te zorgen voor meer boekingen.

Wat is het voordeel van het Succes-arrangement?

  • Je wordt volledig ontzorgd op gebied van online marketing
  • 1 aanspreekpunt voor alle marketing activiteiten
  • Transparant in de kosten: in 1 overzicht wanneer welke uitgaven gepland staan en geen verrassingen achteraf
  • Advies en sparringpartner

“Kies voor succes, kies voor een full-service marketingpartner“

Wat houdt het Succes-arrangement in

De basis van alle marketingactiviteiten is je website. Of je nu een advertentie plaatst, Facebook bericht plaatst of brochure uitbrengt, een consument zal altijd eerst je website bezoeken. Deze website kunnen we voor je ontwikkelen al dan niet inclusief volledige integratie van onze Zoek & Boek oplossing. Heb je al een website? Dan nemen we deze goed onder de loep om te kijken of deze voldoende rendement oplevert.

De website staat, en dan? Hij moet goed vindbaar zijn voor Google en je potentiële gasten. Ok, gaan we regelen. We zorgen dat de website wordt geoptimaliseerd. Maar dan ben je er nog niet, want je potentiële gast moet weten dat je er bent. Er moeten dus NU meer bezoekers komen die willen boeken. Ok, gaan we ook regelen. Dat kan met een Google Ads campagne, Facebook campagne, nieuwsbrief om maar een paar mogelijkheden te noemen.

Welke online kanalen worden ingezet is volledig afhankelijk van jouw bedrijf en het gestelde budget. Het Succes-arrangement wordt dan ook altijd volledig op maat gemaakt waarbij we altijd 1 doel hebben: meer bezoekers, meer boekingen oftewel: Succes!

Kun jij het overzicht nog bewaren?

Laat ons je helpen

Op gebied van online marketing komen er steeds meer mogelijkheden bij. Waar je vroeger alleen een website moest bijhouden, is daar social media bijgekomen, e-mailmarketing, reviewmarketing, online advertising, samenwerkingsverbanden en meer. Kun jij het overzicht nog bewaren? En de allerbelangrijkste vraag: levert het wel voldoende op? Wij kunnen je helpen.

Wij maken een plan van aanpak en zorgen dat alles voor je wordt geregeld. Laat ons doen wij waar wij goed in zijn: het zorgen voor meer bezoekers en meer boekingen.

Het Succes-arrangement is geen standaard arrangement, maar volledig maatwerk. Iedere camping, vakantiepark of groepsaccommodatie is uniek, dus ook de marketing verschilt per bedrijf.

Dit is in het kort hoe wij te werk gaan:

1

Inventarisatie

Waar zitten de kansen en mogelijkheden

2

Advies

Persoonlijk advies met begroting

3

Plan van aanpak

Wanneer worden welke kanalen ingezet

4

Uitvoering

Wij zorgen dat alles wordt geregeld

5

Rapportage

Rapporteren van de resultaten

Rapportage

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op!

Wil je weten waar jouw kansen op gebied van online marketing liggen of keer sparren over de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag een keer bij je langs. Bel naar 0341-751 752 en vraag naar John of Mariëlle. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..