Corona

de impact op de recreatiebranche

Coronacrisis

de impact op de recreatiebranche

De campings, groepsaccommodaties en vakantieparken worden hard geraakt door het coronavirus. Het zorgt voor een hoop onrust en onzekerheid. Vele (potentiële) gasten bellen met vragen zoals “kan ik nog wel op vakantie”, “kan ik mijn vakantie annuleren” en “hoe gaat het met de dagactiviteiten”. Het zijn zo maar een paar vragen waar je als recreatieondernemer nu mee te maken krijgt. Maar hoe ga je hier als ondernemer mee om? En moet je je marketingstrategie wijzigen? TenZer volgt de ontwikkelingen op de voet en geeft advies en tips.

Come Back in Business

Zorg dat je er bij bent!

Consumenten willen dolgraag op vakantie, maar hebben wel hun wensen aangepast. Rust, ruimte, privacy en hygiëne staan ineens hoog bovenaan het wensenlijstje.

Veel grenzen zijn (nu nog) dicht en ook het vliegverkeer zal niet zo maar weer op gang komen. De Telegraaf schrijft dat er inmiddels al een run is op vakanties in Nederland. En dát moment, het moment dat de boekingen weer op gang komen, daar wil je als recreatiebedrijf bij zijn. Je wil weer “Back in Business” komen! Er liggen dus kansen voor de Nederlandse recreatiebedrijven en die kansen moeten we met beide handen vastpakken!

Maar hoe pak je dat nu aan? Wellicht heb je momenteel wel hele andere dingen om over na te denken, te regelen en staat je hoofd nog even niet naar marketingactiviteiten. Daarom willen wij je graag helpen. Om klaar te staan als de boekingen weer gemaakt kunnen worden hebben wij het “Back in Business” pakket ontwikkeld. Een pakket marketingactiviteiten die bij kunnen dragen dat je bedrijf helemaal in de startblokken staat als de maatregelen weer worden versoepeld.

Wij zien het als de begin van een sprintrace: alle raceauto’s staan voor de rode lampen te wachten. Zodra de rode lampen uitgaan dan is het een sprint naar de eerste bocht en dan wil je vooraan rijden! 

 

Er liggen nu ook kansen!

Laat je inspireren

Lees meer

Marketing tips

Een paar marketingtips om in te spelen op het coronavirus.

Lees meer

Tips van en voor onze klanten

Een paar marketingtips om in te spelen op het coronavirus.

Lees meer

Wat doet TenZer voor haar klanten rondom het coronavirus

Wat wij zoal doen om onze klanten te helpen

Lees meer