Website ontwikkeling

De basis voor je online marketing

Een website is de basis voor al je (online) marketing activiteiten en je digitale visitekaartje. Deze dient er dus niet alleen mooi uit te zien, bezoekers moeten ook overtuigd worden om contact op te nemen of te reserveren. TenZer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor de recreatiebranche waarbij alles draait om gebruiksvriendelijkheid, beleving maar vooral: meer gasten.

Een goede website is ontwikkeld op basis van een aantal belangrijke elementen. Onderstaand zijn de 4 belangrijkste elementen beschreven voor een goed online concept.

Structuur – eenvoudig en duidelijk

web1De structuur van de website moet overzichtelijk zijn. Op deze wijze is het voor bezoekers eenvoudig om snel de juiste informatie te vinden op de website en is de kans op conversie hoger.

Daarnaast draagt een goede structuur van de website bij aan een betere positie in de zoekmachines. Google beoordeelt namelijk ook de structuur van de website. De structuur van de website is in onze visie dan ook van zeer groot belang en is voor ons het belangrijkste uitgangpunt voor alle volgende stappen.

Gebruiksvriendelijkheid – maak het de bezoeker zo makkelijk mogelijk

De website dient gebruiksvriendelijk te zijn. Dit lijkt logisch maar is het vaak niet. Een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid maakt dat bezoekers eenvoudig informatie kunnen vinden, de content goed kunnen lezen, goed de juiste foto’s kunnen bekijken, et cetera.

Gebruiksvriendelijkheid hangt nauw samen met de structuur van een website. Beide moeten goed op elkaar afgestemd worden om een maximaal rendement uit de website te behalen.

Conversie – van bezoeker naar gast

“Een succesvolle website levert meer bezoekers en meer gasten op”

Een goede mooie website is één, maar onder de streep dient een website rendement op te leveren. Daarom is het van belang dat binnen de website díe aspecten die conversie kunnen genereren goed ingezet gaan worden. Dit omvat in onze optiek meer dan alleen de contactknop die goed getoond moet worden.

Conversie wordt namelijk ook behaald met goede overtuigende teksten, alsmede goed fotomateriaal / videomateriaal die bezoekers overtuigt van het aanbod om vervolgens meer informatie op te vragen. Kortom, de conversiekracht van de website is gelegen in goede call to action, maar wellicht nog meer in goede content en beeldmaterialen die de bezoekers dienen te overtuigen.

Ontwerp & design van een website

zoekboekHet ontwerp van de website dient alle voorgaande elementen als uitgangspunt te nemen. Het ontwerp moet passen bij de uitstraling van het bedrijf, maar zeker ook bij de doelgroepen die jullie willen bereiken. Jullie doelgroep dient een goed gevoel te krijgen bij de uitstraling van de website.

Alle ontwerpen van TenZer zijn – net als onze klanten – uniek. Wij maken geen gebruik van standaard templates, maar op basis van voornoemde elementen wordt een concept bedacht en ontworpen wat past bij de doelgroep en het bedrijf. Uiteraard zijn onze websites volledig responsive voor desktop, tablet en mobile.

Daarom kies je voor een website van TenZer:

  • Een uniek ontwerp dat past bij het bedrijf en de doelgroep
  • Altijd 100% responsive voor desktop, tablet en mobile
  • Teksten, foto's en fotosliders zijn zelf aan te passen
  • Ontwikkeld in Joomla!, een wereldwijd gebruikt CMS
  • Goede service, ook na oplevering van de website

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een concreet advies passend bij het bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.