Marketing advies

voor de recreatiebranche

Wil je meer bezoekers, meer boekingen of heb je net een accommodatie gekocht en wil je advies over hoe je deze kunt promoten in de markt? Neem dan contact met ons op. Wij weten alles over marketing én over de recreatiebranche. Wij willen graag onze kennis met je delen en geven dan ook graag advies en tips. Een goed advies is het halve werk.

Een marketingplan met concrete acties

Een marketingplan is een goede basis voor je totale online en offline marketingactiviteiten. Door kritisch te kijken naar het bedrijf, de concurrenten, het aanbod en de trends, kunnen wij een marketingplan schrijven met daarbij een plan van aanpak voor al je marketing activiteiten. Een concreet plan met een jaarplanning en begroting zodat je precies weet wanneer wat gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Simpel, helder en concreet, daar heb je wat aan.

Wat kan TenZer voor je betekenen op gebied van marketing advies

  • Advies voor uiteenlopende vraagstukken
  • Schrijven van een concreet marketingplan
  • Bedenken van passende marketing strategieën
  • Sparringpartner en klankbord
  • Gastspreker bij kennisdagen voor samenwerkingsverbanden

Daarom kies je voor TenZer

TenZer is niet zomaar een online marketingbureau. Wij werken alleen maar voor recreatiebedrijven, waardoor we niet alleen heel veel weten over (online) marketing, maar ook exact wat er leeft en speelt in de recreatiebranche. Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de recreatiebranche, zowel voor als achter de schermen. Deze kennis zetten wij graag in om de doelen van onze klanten te behalen.

Meer informatie

Wil je een persoonlijk advies of meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.