Adwords campagne

Snel meer bezoekers

Wanneer je snel extra bezoekers wilt trekken naar je website kunnen we een Adwords campagne aanmaken. Dit zijn de advertentieplekken die bovenaan en onderaan de zoekresultaten in Google komen te staan.

Een Adwords campagne, hoe gaat dat in zijn werk?

Belangrijk bij een Adwords campagne is dat je vooraf een duidelijk plan van aanpak maakt. Wat is het doel, wie wil je bereiken en wat mag het kosten. Je wilt immers dat de advertenties alleen aan de juiste doelgroep wordt getoond. Wanneer iemand zoekt op “huis bouwen” heeft het uiteraard geen zin om een advertentie te tonen voor een vakantie. Of wanneer je doelgroep families met kinderen onder de 10 jaar betreft, heeft het ook weinig zin om de advertentie te tonen aan ouderen. Op zich logisch, maar het moet wel allemaal af gekaderd en ingesteld worden.

Wanneer je de doelgroepen hebt bepaald is het van belang om te gaan kijken wat het mag kosten. Wanneer je weet dat een 1 op de 100 bezoekers reserveert kun je gaan terugrekenen hoeveel bezoekers je ongeveer nodig hebt voor 1 reservering. Maar, stel dat de gemiddelde waarde van een online reservering € 200,- is, dan is het van belang dat de kosten van de campagne wel binnen de perken blijft. Kortom, vooraf moet alles worden teruggerekend wat een campagne moet opleveren en wat een bezoeker mag kosten.

Wat kan TenZer voor je betekenen

Wij kunnen je volledig begeleiden wanneer je een Adwords campagne wilt starten. Wij lopen stap voor stap alles door en maken een duidelijk plan van aanpak. De daadwerkelijke campagne wordt uitgevoerd door onze Adwords partner. Zij zijn officieel Premier Google Partner, de hoogst haalbare partnership met Google. Zij weten alles van Google, wij weten alles van de recreatiebranche en samen kunnen wij je dan ook de beste kennis en expertise bieden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.